• mousee
    Mindenki azt használ, amit akar, illetve ha van egy kis esze, akkor nem fanatizmusból, hanem praktikussági okokból dönt egy OS mellett.

Én pl otthon desktopon linuxozom, szerveren dettó. Asszony netbookján linuxozik, anyám és apám szintén. Mert ez a kényelmes, és ezt szoktam meg. Aztán javasoltam nekik is, és erre tudtam őket megtanítani. Azóta békésen boldogan használják.

De melóhelyen sajnos kénytelen vagyok windowsozni, mert windowsra vannak írva azok a programok, amiket használni kell nap mint nap, és nincs rá alternatíva, a céges policy-ről nem is beszélve.

Van tapasztalatom mindkét OS-ből dögivel, jó és rossz egyaránt. Mindegyiknek megvan a maga előnye, hátránya.
    De pl idiotizmus linuxon wine-al csúcsjátékokat játszani, mint ahogy ugyanúgy hülyeség windows alapon kritikus szervert üzemeltetni (persze azt is jól be lehet állítani, de a tapasztalat azt mutatja, hogy sokkal több gond van vele).

Aki elvakult is fanatikus egy OS-el szemben (netán annak egy verziójával), az simán egy szemellenzős idióta, kb ahhoz tudnám hasonlítani hogy neki AZ AUTÓ egy ferrari. És ez igaz is, mert qrva jó kocsi, de városban kisboltba járni vele...hát...