Krimikről mindenfelől..
-
(Rocky kapcsán érdemes lehet megemlíteni a Rockefeller családot.
Illetve Rockefellerék kapcsán, a 911-re emlékező 25th Hours-ból egy részlet: "lde figyelj, vaníliagyökér, majd amikor a cellában seggbe kapod a kiképzést,és Shirleynek szólítanak a fiúk, ne feledd, ezt csakis magadnak és Rockefellernek köszönheted.")
2011. december 24., 15:13 · Tetszik
Zoltán Dávid Vados Volt egy olyan koncepció, hogy annál a lánynál, akire kimondtam, hogy ("egymásnak vagyunk teremtve", "másik felem" és) "meghalnék érte" csak nyalhassak (lásd Honvéd tér kosárpalánk, csak egyiken volt sokáig kosár), s így nyalassák be velem a saját halálomat. (Ez vélhetőleg eredendően öngyilkosságnak volt szánva.)
Ehhez a vonalhoz tartozhat az is, hogy "csinálj olyant amit más nem tud lemásolni", "csinálj lehetetlent, amit más nem tud" (khm, lásd facebook hozzászólásaim közül néhányat), és a másolósdi is, amiben a másológépet fizetik (hogy pénze legyen), ügyelnek az egészéségére (hogy erős maradhasson így pl. nem kap ciánt) stb.
2011. december 25., 13:31 · Tetszik
Zoltán Dávid Vados Egy - saját bevallása szerint Edit - monológjából több-kevesebb pontossággal:
"Ti már nem illetek össze. A Nóri nem áll le kezdőkkel. Ugyan a korodhoz képest jól tartod magad, de öreg vagy. Elsőbe még kis szüzike volt, mindenki tudta, bár nem mondta. Ahogy rólad is mindenki tudta, meg, hogy hülyén hűséges vagy. Aztán a Feri beavatta. Mostanra meg már ordas nagy kurva lett. Tanárokkal is lefeküdt, és nem csak a Balázzsal, hanem már néggyel is... Ha velem ilyen kemény vagy, akkor menj a Vaskapuba és igyál egy Stellát. A Nóri majd beavat, de járni nem fog veled, nektek már késő."
2011. december 25., 18:12 · Tetszik
Zoltán Dávid Vados IMF hitel és idejei: 2009-10-es tanév és 2012-es végzősöké
2011. december 25., 18:14 · Tetszik
Zoltán Dávid Vados Fehér házi fekete vásárlásait intézze Oroszországban a Skálában! A MahacSkala-ban! Idegenvező: Dzsudzsák Balázs, ki már tervezi első regényét:
Dzsudzsák Balázs: Kalandozásiam a fekete áruk osztályán, a Skálában
orosz regény
angolra fordította: Dávid Nóra
kemény fedeles borítás
22 oldal
21*23 cm
8092 Ft
Ha sokkalná az árat, ajánlom figyelmébe a kedvező 2012-es IMF hitelt Magyarország számára!
2011. december 25., 18:41 · Tetszik
Zoltán Dávid Vados Tehát, a Nóra azért az ágyon ejtett pofára, mert már amúgyis a padlón lévõnek számítottam, s így puhára essek. (Továbbá azért, mert én nem akartam, sokkal-sokkal korábban, hogy nagyot essen pofára, inkább én essek kicsit mondván.) Két ember volt felvetve egy társalgásban - Indiana Jones 4 - a Nóra és a Mariann. A Mariannra az volt mondva, hogy helyes, fõleg ha lefogy, amit esküvõje után rögtön el is kezdett. A másik a Nóra volt, akit viszont a Ferivel, Dáviddal, Józseffel, Róberttekkel terveztek összehozni. (David Joseph Robert Beckham, illetve említsük még meg Roberto Carlost, az Anzi játékosát) A Mariann esküvõjére azért volt szükség, hogy mikor már pofára esek, akkor már ne legyen senki és egyedül maradjak. Ugyanígy, azért csak augusztus közepén múlt el a szívbetegségem, hogy raktárosnak a Vajai Balázst még felvegyék azután, mivel azzal a szívproblémával nem mertem vállalni a raktárossággal járó súlyosabb pakolászást, hogy az elsõ évben biztosították, hogy edzeni ne tudjak, s így a Nórával összejönni, akinek ugye aZ edzett pasik inkább zsánerei, mint a szívbetegek. Továbbá ezen projekt mentén a Nórának a Fekete Balázzsal kellene majdan összejönnie miután befejezi az egyetemet. (itt érdemes megemlíteni egy bizonyos Fehér Ház-at; továbbá feketén még Oroszországot, meg MahacSkalai Balázst) Ezt biztosítja az is, hogy azt a Skálát lebontották, ahova gyerekkoromba sokat jártam, illetve ami mellett korábban laktam albérletben, s a Skala, MahacSkala névvel bíró csapathoz elküldtek egy Balázst, bizonyos Dzsudzsákot. Érdekesség még ezen vonal mentén, hogy a svájci frank/forint csúcsa idén 8.9re esett. A Gyöngyvér meg azért volt feltûnõen a Nóra elé téve elõtérbe, s mondják rá sokan, hogy szebb, mint a Nóra, mert úgy gondolták, hogy olyan lányt nem érdemlek mint a Nóra, túl jó nekem, s ez lett volna a meggyõzés menete. Érdemes még megemlíteni a Mátrát, ahol ipp a Mariannal futottam össze, illetve, ahonnan ha minden igaz vannak Nórának képei a Facebookon a Dáviddal. Továbbá a pszichológia és kémia könyvek is érdekesek lehetnek ugyanezen tárgykörben. Ui. vélhetõen nem véletlen jött elõ sok politikus közt a "megvan köztük a kémia" kifejezés. Illetve vélhetõleg az 2009-10-es tanévre esõ IMF hitel, illetve most majd Nóra iskolavégzése idejére kötendõ új IMF hitelszerzõdés se lehet véletlen. Akár az is lképzelhetõ, hogy Varga Mihály lesz az új miniszterelnök ennek keretében majd?
http://www.origo.hu/itthon/20091010-ongyilkossagot-kiserelt-meg-lengyel-zoltan.html
Fodrász Marika (anyám állandó fodrásza míg élt) és Anikó Fodrász (PPKE-JÁK 26-os épület) esete Gere Marikával és Gere Dáviddal a Dávid Király és Gere Richard főszereplője fényében.
Anikó Fodrászhoz csapjuk még hozzá Fekete Balázst, aki szintén minimum egyszer járt oda fodrászhoz, ugyanis egymást váltottuk a székben.
David Cameron, az én külföldi állandó fényképezéseim (Cameron) és a fényképes vonal Sopron felől, mind nő, mind pasi terén.
Egyesek szerint ez a Gere Dávid, ez afféle másológép funkcióban üzemel (egy alkalommal ippúgy Nike táskában láttam, mint ahogy engem is sokan láthatnak így egy ideje), így kerítettek sort a mátrai látogatásra is, ezt is az én édes drága bátyám találta ki, azok után, hogy mondtam neki, hogy ott találkoztam – számomra is meglepő módon – a Mariannal.
Ugyanezen vonalhoz tartozik, hogy:
A, vagy akkor lehet munkám, ha lejár a munkanélküli segély
B, vagy – ha a halálom kívánása forog fennen hitelezőknél – tíz, ebből eltelt két és fél, hónap után – feltételezve, hogy ennyit nem élek túl munka nélkül
Továbbá, a Ferenc név apám „feltámadásából”, a Dávid név a saját „feltámadásomból” fakadhatott. Aztán ehhez a Dávidhoz tartozóan jön elő Beckham (nagyapám hűtőjéréől, aki a 16i születésével amolyan kapocs volt a bátyám és az én F16osom (ehhez dobhatjuk hozzá Január Hatodikát is, meg a 61es Gyurcsány Ferencet is) között, ami mondjuk nálam már nem lekerült a falról és bekerült egy modell formájában egy cipősdobozba), és onnan aztán egy sor további keresztnév: József, Róbert, és már ott is vagyunk Anzi Mahacskalában, Róbert Carlosnál, aki da Silva és brazil. Eme kopasz Roberto Carloshoz dobjuk hozzá a fejem betörését az utóbbi hetekben, ami egyebek mellett arra is célzás volt, hogy kopaszra kellene borotválnom a fejem, a la Roberto Carlos. Na jó, minimális szakáll se lenne tán haszontalan (mivel Szakáll József néven akadt rokonom), szintén visszautalva az említettre Anzi Mahacskala futballista/asszisztens edzőre.
Azt is tudni illik, hogy ezen Robertó, aki Carlos és Robertó, aki Beckham, egyaránt Pepsi reklámokon kapott helyet, a nagyapám hűtőjén. Tehát innen jön a Pepsi vonal.
Az X-men 2ben fellelhető csokistej meg úgy jön a Nesquik vonalból, hogy a „vegyél még egyet és fogd rá a nyuszira” reklámszöveget csapjuk ide és még azt, hogy gyerekkorunkba én mindig tejet, a bátyám mindig kakaót ivott, és a tejből úgy lesz „kakaó”, hogy az általam is evett csokit keverjük az általam is ivott tejjel:csokistej.
A Coca-cola meg abból fakad, hogy bár én gyerekkoromban jellemzően Pepsit ittam, azonban egy általam már nem ismert idős hölgynél, akinél bátyám sose járt, ellenben én többször is a Simon Ilonával, ott mindig ilyen reklámot láttam.
(kiemelendő: palacsintasütő a Marika vonalhoz: ezt ugyanis én találtam még anno nagyszüleim szomszédjánk, aki szintén Marika) ide tartozik még a Vas utcai palacsintázóban nemrég elhunyt emberke is
Marika cukrászda az Árpád utcában, Fekete iskola (ide jártak sokan a család középső, velem egy generációjából) a Kodály Zoltán utcában, és Gösser sör + Péter Gábor a Marika cukrászdában.
(sőt, említsük meg a Móra iskolát is, aminek szintén megvannak az okai: idejárt az Annamária – Mariann tükrözve; és ez onnan fakad, hogy a Móra Kiadó meglehetősen nagy könyvkiadó volt azon időben, mikor odament tanulni: így aki sokat olvas, kötődik Mórához, a kiadón keresztül, eme szép nagy mátrixban ennyit számít minden szaros szó; érdemes megnézni az első könyvem, ami ipp kínaiakkal kapcsolatos egyezett az első filmmel, amit szilveszter éjfélkor láthattam (bátyám ott se volt ott), és a fordító ott is Mariann.
A Fekete vonalhoz érdemes megemlíteni Fekete Lászlót is (Manapság, milyen érdekes egy SZABÓ - aki nem Tímea, mint egy fekete hajú muffja (A Szabó és a Tímea vonalhoz említsük meg a Balatont, és az oda gyakran lejáró Szabó Erzsébetet és a szomszédságba járó (Lukács) Tímeát, aki nagyszüleimnél is szomszédnak számított) országunknak a Kossuth téren - van ugyanezen a vonalon Magyarországról; Az ehhez a vonalhoz tartozó Darázs Ádámhoz dobjuk oda az F/A-18 repülőgépmodellt, mivel az Hornet, LóDarázs), aki sokáig Magyarország legerősebb embere volt és született: 58.1.28. (Az 58-as évhez meg csapjuk oda Liebermann-t is.)
Józsefek esete, a lakótárstól kezdve, aki félt, hogy megcsalja a barátnője velem, a ruhatáros Józsefen át, a nagybátyám Józsefig, továbbá Jozef Ratzinger pápáig és az orosz Josipig, ki családnevén Sztálin.