Krimikről mindenfelől..
  • valamit
    #65
    How to choose President of United States of America?

    Acknowledgements:

    1. Barack Husszein Obama
    He is the Choosen One. To collapse USA. Barack meaning is peach. But it's only one of meanings. Another meaning is clout. Clout to head of USA. But it's only one part of his name. Husszein is good on the third route. But Husszein meaning is not a typically democratical or american. Is changing becouse after Iraq's Saddam now is a new more democratical Husszein as lead Egypt. From Egypt I want to say that I never were there unfortunatly. (and unmoneyly) But my mother were there, and I had some present from there. (a small pyramid, a drum, and a hieroglif write)

    2. Willard Mitt Romney
    He is the MORMON. Mormon comes from early 90's. When I was very young people I had lessons, typically mathematical, but not only, after school. Becouse I was weak from mathematic, and from studying. One of my teacher was Olga Konecni. And she received mormons. She was a contact partner of the mormons. What more can I say from these lessons? Not too much. It was on Gergely Czuczor street. I learned maths. It was twenty years ago. Maybe my first Windows Passians playing were here, but not sure. She has three childs, two girl and a boy. Girl, boy, girl was the serial. And maybe the youngest name is Flóra. Her husband worked something to Hungarian Railway. So, it was twenty years ago, and it comes becouse my brother had'nt got contact theirs, or only very-very little.

    3. Rick Santorum
    He is the Cathlic. The Roman Cathlic. Where comes from? From Vatican City. In the middle of the 90's I was one time in Rome, and same time in Vatican City. I was there with my mother, his girlfriend Elizabeth and her child Veronique. If I know the truth my brother never were in Vatican City. The pope, II. John Paul about one year earlier visited in my town Győr. When I visited there I used an video camera, an Canon video camera to recording. Not a photoraph camera, but a video camera, an Video8 Canon video camera. Short after my brother started useing Canon photo camera but not video camera and absolutely not Video8. Maybe it's an old format to record, but in the middle of 90's was not.







    Orbán Viktor arcaiból:

    Németország, 80-as évek:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Anders
    (hmm, Diether Bohlen épp Merkel kancellár évjárata)

    Oroszország:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Garry_Kasparov

    Egyesült Államok, 10-es évek:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Whitney_Houston
    (itt még említsük meg Bodyguardjaként Matolcsy György Kevin Costnert is :) )





    Summer Breeze
    http://www.imdb.com/title/tt1034425/fullcredits#cast
    http://en.wikipedia.org/wiki/Summer_Breeze
    http://en.wikipedia.org/wiki/Summer_Breeze_Open_Air






    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1108932295&no=38573




    Az Avi filmek becenévadója:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Avigdor_Lieberman

    És a Terminátor 2 amoprh karaktere:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Patrick

    (Magam részéről javaslom például az mp4 vagy divx kiterjesztés használatát)

    Ja igen, tudják miért szűnt meg a Rádió 1? És miért Juventus van a helyén? Egy lányzó facebook lapját ha megnézik, az van-volt a hallgatotjtai közt. Na meg én is hallgatttam. És miért Juventus? Heysel 1985..

    (Ja igen, még egy: a vissza a jövőbe című filmek 85,89,90 évekből valók.. továbbá érdekes masszőr párhuzamok fedezhetőek fel a Barbara-Eszter párhuzamosok mentén.)





    Van egy nép, mely ma sem Krisztus második eljövetelét várja, hanem a Messiásnak az első eljövetelét. Ez a zsidó nép. Aztán van egy vallás, amely egy könyvbe foglalkozik e kettővel. Ez a könyv a Biblia. Ez érdekes párhuzamokra ad okot.

    Ha megnézzük a könyv első nagyobbik részében foglaltakat, melyeket röviden Ó szövetségnek nevezhetünk akkor ott alapelve a szemet-szemért, fogat-fogért, anyát-anyádért és így tovább elgondolás. Ezzel szemben a kötet második fele, Új szövetség néven, épp ennek ellentetjéről beszél hagyd had üssenek és nézd el, bocsásd meg.

    Ha mai politikára átfordítanánk ugyanezt, akkor azt kapjuk, hogy az Ó szövetség a jobb oldal, az Új szövetség a bal oldal. Igen ám, de ha az Ó szövetség a JOBB oldal, és az a zsidó vallás, akkor a
    kereszténység - mint Új szövetség - a zsidó nép bal oldala.

    Jó, tehetnék fel a kérdést, de: akkor vajon miért nem fogadják el Krisztust Messiásnak? Először godnoljuk végig mi a zsidó jobb oldal szerepe: aki bűnt követ el velünk bűnhődjön. Gondoljuk végig mi a
    keresztény bal oldal szerepe: mi elkövetjük a bűnöket, te bocsásd meg. Ez - különösen a kettő együtt - kitűnő terep terjeszekdésre, bűvülésre.

    Gondoljuk végig, terjesztjük azt az igét nagyban (kereszténység), hogy aki bűnt követ el bocsásson meg, és mégcsak nem is terjesztjük de alkalmazzuk azt az igét (zsidó), hogy aki bűnt követ el velünk szemben, az bűnhődjön. Eredménye?

    Légy megbocsátó, de büntess mindenkit, aki bántja a zsidót.

    Jó, de még mindig nem válaszoltunk, hogy miért nem fogadják el Krisztust a zsidók Messiásnak és miért várják a katolikusok Krisztus második eljövetelét? Krisztus második eljövetele amolyan terminátora a kereszténységnek, lezárása a megbocsátásos területfoglalásra. Ez mikor következhet be? Ha már nincs számára tér, ha a kör bezárul, a bolygón akit lehetet megtérített, és akkor visszajutunk ugye az Ó szövetségi dialektikába a megbocsátásos koncepció nélküli szemet szemért, fogat fogérthoz.

    Jó, de mi köze ennek a magyar politikához, különösen a magyar bel politikához?

    Réges-régen, de legalábbis majd három évtizede Magyarországon diktatúra volt, egy párti vörös diktatúra.

    Majd jött a demokratikus átmenet, melyet mostanában, húsz év után, zárunk le. Annak idején úgynevezett,
    a vörössel szembeni ellenzékként, létrejöttek pártok, melyek közül most csupán kettőt emelnék ki. A többi amúgyis eltűnt a húsz év során. Illetve az említendő kettő közül is eltűnt az egyik.

    Tehát, mégegyszer. Magyarországon DIKTATÚRA volt a nyolcvanas években. EGYPÁRTI diktatúra. Az ÁLLAMVAGYON ennek az EGYPÁRTNAK a kezében volt. Ezt a vagyont jelöljük mondjuk VÖRÖSSEL.Az ellenzéket jelöljük KÉKKEL. Ez megszokott a demokráciákban, hogy szocialista versenyző vörössel, az
    úgy nevezett jobbos kékkel fut. Akadt ennek jobbos kék versenyzőnek a kezdetekben egy kvázi fiókszervezete, mely színekben nagyon balra helyezte magát ettől, s narancs lett, a kék inverz színe. A kéket nevezzük SZDSZ-nek, a narancsot nevezzük FIDESZ-nek. (Az utóbbi húsz évben a kék elapadt, a narancs feldagadt, nagyjából ahogy a FIatalok is megkorosodtak.)

    Ebben az átmeneti húsz évben úgy négy dolgot emelnék ki, ami rávilágít egyfajta folyamatra.

    1. Elsőként megemlíteném azt, hogy Orbán Viktor már a nyolcvanas években egy bizonyos Gyurcsány Ferencet nevezett legveszélyesebb ellenlábasának. Ez nagyjából ugyanarra az időre esik, amikor egy gyerek legyilkolását szintén koncepciója fő elemének tette a következő húsz évre.

    2. A MAGYAR VAGYON a MAGYAR ÁLLAM KEZÉBEN VOLT, hiszen ÁLLAMVAGYON VOLT, éppen az EGYPÁRTI DIKTATÚRA következtében. Ez nagyon lényeges!

    3. Nagyjából 1993-ban, Antall József halála körül olyan földmozgások zajlottak, ekkor még nem Oroszlány térségében, hogy a KÉK-et keresztezték a VÖRÖS-sel, s a NARANCS-ot hagyták ellenzéknek. S lényegében ezzel a VÖRÖS VAGYONT KÉK SZÍNEKBEN NARANCS VAGYONNÁ tornázták át az utóbbi húsz évben. Ezzel EGYIDŐBEN a MAGYAR ÁLLAMVAGYON ELÚSZOTT. Logikus, hiszen a VÖRÖS DIKTATÚRA KEZÉBEN LÉVŐ MAGYAR ÁLLAMVAGYONRA TETTÉK RÁ A KEZÉT A HITELEZŐK, S A MAGYAR ELLENZÉK. Jó-jó, de, akkor ez mitől NEMZETI?

    4. Katolikus e a Fidesz? Látszólag teljesen automatikusan IGEN kellene legyen a válasz. Igen ám, de
    a, a katolikus Pápa anno ellátogatott Győrbe
    b, a Fidesz győri gyerek legyilkolását nevezte ki húsz éves programjának, lásd az utóbbi másfél éve termését ezügyben
    c, a Fidesz az SZDSZ-szel való szakításáig akadt, hogy nyiltan ócsárolta a katolikusokat
    d, a nyolcvanas években ősellenfélnek nevezett Gyurcsány épp pápai
    És még mielőtt a Fidesz kilencvenes évek elejei pálfordulásáról kezdenénk eszmét cserélni, tegyük fel a kérdést, ama gyerek legyilkolása ügyében mekkora fordulatot tett ugyanez a párt? Semekkorát leginkább.

    Még valami, ha a KÉK-et megtennénk Biblia JOBB oldalának, akkor a NARANCS lehetne ugyanott BAL oldal, ellenben, ha azt mondjuk, hogy a KÉK VOLT A BAL OLDAL, akkor a NARANCS OTT JOBB oldal lesz. (gondoljunk az ószövetségi relációra) Ugyanakkor vegyük észre, hogy ez a NARANCS épp akkor nagy, amikor NINCS HAZAI
    VAGYON. Ellenben például Lieberman izraeli külügyminiszter idelátogat felvételi elbeszélgetésre, vagy Shimon Peres kijelenti, hogy (már akkorra) felvásárolták Magyarországot.

    Néhány dolgot jobban is meglehetett volna fogalmazni itt-ott.

    Szóval: a DIKTATÚRÁBAN a VAGYON MAGYAR kézben volt. Sokminden miatt lehet prüszkölni rájuk, de el nem adták az országot a vörösök. Hazai üzemek, gyárak voltak mindenfelé. Éppenhogy azóta lett kiárusítva az ország. Tehát a magyar vagyon magyar kézen volt.

    Továbbá: azt a végén leírt KÉK-NARANCS, új-ó szövetségi relációjú gondolatot is tovább lehet vinni annak mentén, hogy a NARANCS SOKKAL INKÁBB KOMPLEMENTER színe a KÉK-nek, mint a VÖRÖS. És ha a KÉK-re azt mondjuk, hogy BAL-osan Új szövetségi volt, akkor a NARANCSRA mi jut? Jobbosan Ószövetségi?












    http://www.youtube.com/watch?v=zJkycD7QaL8

    gólszerzők magyar részről:

    kettőt lőtt a tököli Hamar (érdekes kettősség Hamar Tökölről, ráadásul utóbbi néven akad újabb válogatott csatár is)

    Balogh.. hm, izé, egész kevés Nóra akad a Jákon, meg szegedi ösmerősöm is kevés akad

    Urbán.. erről jut eszembe, Kisorosziba akadt egy laktanyalátogatásom még annak idején, ja itt egy Orosz adja a gólpaszt, Urbán néven meg egy katona volt annak idején az Angyalbőrben című filmben, Mészáros Z. alakításában, ha még azt is hozzá teszem, hogy a Hell és a Mészáros milyen családi kapcsolatokat tud felmutatni, akkor ez már végképp izé :)









    Koncepció One:
    János elmegy a könyvtárba és megnézi, hogy Szerencsés alatt mi van róla. Mi talál? Sopron című könyvet, melyet Szerencsés János szerkeszt, Dávid Ferenc előszavaz. Gondol egyet, kell egy Ferenc Sopronból, ehhez felkérik Katzav elnököt izraeli prezidentet nemi erőszakra.

    Koncepció Two:
    Szerencsés János látá, hogy a Dávid az jó, ezért választ Dávidot másodiknak. A Katzav féle nemi erőszak és a Dávid féle üzlet lebonyolítására felkérik a CIA vezető David Petreaeust, és a nemi erőszak bonyolító Pardon Mossad chiefet. Mivel szereplőnk is Dávid, és a másolt is Dávid, ez lehetőséget biztosít egy olyan játékra, hogy a másolt minden mozdulatát, annak távolléte okán a másolatnak tulajdonítunk. Ez időnkét problémát okoz, amikor a másolás folyamata némi lagban van, de amíg a hölgy nem látja a két érintettet, addig csupán hazugsági kérdés.

    Koncepció Drei:
    János látá, hogy a hűtő jó dolog. Rajta jó Dávid is, József is, főleg ha Beckham, főleg ha a pápa is József, és a város is József. Így ezt is felírta szebb napokra.

    Koncepció Four:
    János látá, hogy Róbert metszi Carlost és Beckhamet is, így ezt is eltette kellemetlenebb napokra.

    Koncepció Five:
    Mindeközben a kertek alatt egy Balázst szép lassan tolnak Moszkvába, ahogy bonyolítják az iskola végi bizniszt, amikor is már nem gond egy oktató diák kapcsolat. Ennek során egy dupla kizárólag magyar betűs játékos – dzs -, Dzsudzsák Balázs, az Skala féle országszéli Anzsiból szép lassan Moszkva szívébe költözik, ahogy lefixálják az üzletet. Ehhez tessék elővenni a Playboy januári számát is, három ember van benne, egy 80as, egy 86os és egy 89es.

    Koncepció Six:
    Mivel felmerülhetett, hogy a másolt, meglopott, emlékezni fog ilyenekre, így betettek egy csavart. Adott eseben a lány úgy tesz, mintha tovább lépne Ferenctől, hátha a másolt, meglopott beveszi, ezzel hiteltelenítik a következő lépéseket, ő pedig visszatér Ferenchez.

    Koncepció Seven:
    Ez kicsit más téma. Ez arról szól, hogy a fentebb vázoltak egy olyan sztori körül bonyolodtak, amiben szerepe van a kávénak, a nemi erőszaknak, és egy hölgy diplomaszerzésének támogatásának. Ami így együtt elég jól megjelenik mondjuk az new yorki író Bernard Malamud könyvében. Felteszem a legtöbb érintett helyeslőn bólogat hozzá, ő is így olvasta.