Krimikről mindenfelől..
  • valamit
    #53
    em biztos, hogy jól olvasható, tehát:

    Ez egy kereszt, jobbról balra úgy néz ki, hogy Lieberman, Ferenc alatt + Klára és két karika, egyik Csány továbbnyilazva OTP, másik Gyur továbbnyilazva Olimpia még tovább Scmitt. Abban a középső karikában Görögország neve szerepel Görög után töréssel, tán mert az tükrözve is ugyanaz. Majd Anikó következik csupa nagy betűvel ehhez plusszal Viktor név, ez alatt egyik karikában Bán továbbnyilazva Horvát, másik karikában Or továbbnyilazva Angol, még tovább Barack és David, USa és Britt vezetők. A kereszt bal szélén Simon név szerepel. A kereszt középső fáján alul Fehér, Jonatán és Olaszország, középső karikában már említetten Görögország, felül Kína, Benjámin és Fekete.
    február 17., 16:30 · Tetszik


    Zoltán Dávid Vados Volt ma egy érdekes kis esetem mátrix jeligére. Délelőtt hallom a hírekben, hogy lemondott a német szövetségi elnök. Kimegyek utcára és az első esemény ami történik velem, hogy jobbról egy körszakállas, fekete Senheiser (német) fülhallgatós ürge rohan át előttem az úttesten, hogy engem is majdnem fellök, majd beszáll egy 564 rendszámú gépjárműbe, mindez Újlipót határában. Az 564 rendszám kapcsán megemlíthetjük például Szanyi (56), Gyurcsány (64), Lieberman (56) kollégákat és nagyjából tán érthető lesz a történet. Ja, vélhetően varrással terveztek az urak, ám mivel én végülis nem mentem át az úttesten, így a kocsi amibe beszállt, a körúton megfordult át a villamossineken, mint további véletlen.
    február 17., 16:35 · Tetszik


    Zoltán Dávid Vados Az ábrát még néhány további szöveggel ki lehetne egészíteni, mint a középső vonal mentére odaírni, hogy Mária (ehhez megjegyzésnek a Kiss jelzőt említeném, ui. anyám Mária Kiss családnévvel bír, míg Kiss családnevű Szilárd vette el unokahúgom Máriát Annamáriát), Berlin vagy épp Görögországot bővetni Nagy Sándor (Alexandrosz-szal), majd hazánk több nagy Sándorára, például Demjén és Csányi Sándorokra gondolni. Ugyancsak a függőleges egyenes mentén oda lehet írni a Liverpool-t, értve alatta nemcsak a vörös futballklubot, de bővíteni olyanokkal, mint T'pau, Black vagy Beatles. Az Olaszország kör bővíthető a 27%os adó (1+9+8+9) Gina Lollobrigidával, továbbá a Bergman nevet is oda lehetne írni középre, ami nem csupán Ingrid névvel ismert színésznő, de cukrászda is Győrben jóideje.

    (természetesen költségvetési lyukat izraelii hitelből megbaszós alapú kétharmados társadalmunk manapság különösen a függőleges egyenes mentén kereskedik)
    február 17., 18:42 · Tetszik


    Zoltán Dávid Vados Még egy dolgot megemlítenék itt, még az ábrán nem igen tudom hova helyezzem el valahova a Simon-Benjámin-Lieberman háromszögbe vélhetően. Ennek keretében arról van szó, hogy családomból tudomásom szerint egy László nevű j...árt Izraelben (én magam a Simon-Erzsébeti vonalból Londonban jártam), és ennek továbbá a Kiss-Nagy viszonyulatnak is nyilván van szerepe, most röviden itt csak a Nagy László nevet említeném meg, ami nem csak a barcelónai diszidens nevében van, de a móri (Jókai, MSZP székház, stb.) mészárlás kapcsán is ez a név került elő egy Nothoff Ingrid könyvben például. Továbbá, a korábban említett Fekete Lászlót is lehet említeni a nagy vonalhoz bizonyos értelemben, mint mondjuk erő.
    február 17., 19:49 · Tetszik


    Zoltán Dávid Vados ‎(Ják-os emlékeimből:
    http://www.imdb.com/name/​nm0447695/
    https://www.facebook.com/​kendrikjuditAnna Kendrick
    www.imdb.com
    Anna Kendrick, Actress: Up in the Air. Anna Kendrick was nominated for a Tony Aw...Bővebben



    február 17., 23:44 · Tetszik ·


    Zoltán Dávid Vados Esett itt szó korábban Robert Francisról, nos ennek kapcsán egy halálesetről:
    http://en.wikipedia.org/​wiki/Robbie_France

    http://www.youtube.com/​watch?v=c98qdFQF7sw

    egyébként a csapat olyan tagokat tud még, mint:
    http://de.wikipedia.org/​wiki/Bernhard_Lloyd
    vagy
    http://en.wikipedia.org/​wiki/Marian_Gold



    Valahol (hosszú lenne elmagyarázni, mert annyi helyen, vélhetően ha én akkor mások is felfedeznek párhuzamokat) vicces kis film:

    http://videotar.mtv.hu/Videok/2009/07/30/11/Csereszerelem.aspx
    MTV videótár - Csereszerelem
    videotar.mtv.hu
    A Magyar Televízió folyamatosan bővülő, internetes videóportálja az MTV Videótár. A szervereken a magyar televíziózás legnagyobb klasszikusaitól a legfrissebb hírekig mindenfajta...
    2
    Tetszik · · Megosztás

    Zoltán Dávid Vados Ezt meg csak azért mert szép mellékelem útmutatónak :)

    http://www.port.hu/pls/pe/​person.person?i_pers_id=164​287Szekeres Nóra - PORT.hu
    www.port.hu
    Szekeres Nóra



    február 17., 0:30 · Tetszik ·


    Zoltán Dávid Vados mű sorvezetők
    9-8
    http://hu.wikipedia.org/​wiki/​%C3%96rd%C3%B6g_N%C3%B3ra
    52
    http://hu.wikipedia.org/​wiki/Kovalcsik_Ildik%C3%B3



    Mivel amúgy is nagyon sok filmet tettem fel a kedvelt listára, ehhez szeretnék némi magyarázatot fűzni és kiemelni is néhányat itt.

    Még mielőtt az lenne, hogy minden filmet felteszek, amit láttam életembe: ez nem így van. Valóban nagyon sokat feltettem, azonban akik ismernek feltűnhet, hogy nagyon sok olyan filmet, amit pedig sokszor láttam nem tettem fel. Ez azért van, mert ilyen-olyan oka majd ...Bővebben
    3
    Tetszik · · Megosztás

    Zoltán Dávid Vados A joke, Steven Spielberg
    http://zoecarter.com/​wp-content/uploads/2011/12/​300px-Steven_Spielberg_1999​.jpg
    he is 007 with skin head? :)
    http://en.wikipedia.org/​wiki/​File:James_R._Clapper_offic​ial_portrait.jpg
    sorry James/Steven, but I liked to say someway this similarities

    and remember, a David lead CIA, and a Robert lead FBIhttp://www.zoecarter.com/​wp-content/uploads/2011/12/​300px-Steven_Spielberg_1999.jpg
    www.zoecarter.com



    február 19., 23:02 · Tetszik ·


    Zoltán Dávid Vados Mit keres hazánkban Brad (Bradley akár egy Rejtő könyv címe) Pitt és Angelina Jolie? Passz. De mutatok egy érdekeset:

    http://en.wikipedia.org/​wiki/Sharon_Stone
    Sharon, mint Ariel, született 58, mint Lieberman, 310 mint a fütyim se tuggya ki

    http://en.wikipedia.org/​wiki/Robert_Redford
    Robert, a vörös Ford fajtából, 1936 akár Berlusconi, az a 818 meg pont úgy nem idéz semmit, mint a 310

    http://en.wikipedia.org/​wiki/Kristin_Scott_Thomas
    az a 1960 az 79, ha még hozzádobjuk a 5.24-et is, akkor meg 1989, ja és Thomas, mint a gőzmozdony mondjuk

    és akkor
    http://en.wikipedia.org/​wiki/Brad_Pitt
    tehát Bradley, mint Tamás Rejtőtől, 63as, mint a miniszterelnökünk, az a 12.18 is igencsak aktuális lehetett mondjuk 2010-ben

    Mi a közös ezekben? Hát, mit tesz isten a 2001 nyarát megelőzően eme személyek mind ott lógtak egy kollégiumi szoba falán ceglédi lakótárs társaságában.Sharon Stone - Wikipedia, the free encyclopedia
    en.wikipedia.org
    Sharon Vonne Stone (born March 10, 1958) is an American actress, film producer, ...Bővebben