• darkmore
    ...ehh, megint elmegyünk a vas számolgatás felé, nem értem, konzolnál teljesen mindegy milyen erős ló van benne, mert a játék úgyis arra van optimalizálva, jó elhiszem, hogy pl.: netezésnél nagyon meglátszik a különbség, tapasztaltam én is a DSi és PSP közti különbséget, de nem hót mindegy mennyi anyag van benne, mikor egyik játék sem fog szaggatni rajta...
    ez nem PC...

Lehet én vagyok a buta, de én egy konzolt még mindig az alapján veszek meg, hogy mekkora játékélményt nyújt, szerintem ha a Wii-t egyszer is kipróbáltam volna, akkor biztos, hogy meghülyültem volna érte.

Másik, hogy nem kell hülyének nézni azt aki, 3-4 szeres áron vesz meg egy konzolt az előállítási árhoz képest, ne gondolkodjunk már ennyire magyarba, tőlünk nyugatra ezek a pénzek bagó kategória, ki nem szarja le, hogy pl.: a Wii meg az xbox360 ugyanannyiba került, kölyöknek veszek egy Wii-t, magamnak meg egy boxot és leszarom az egész hercehurcát, higgyétek el, hogy tőlünk távolabb sokan így gondolkodnak.

Igazából a 3DS-ben az tetszik a legjobban, hogy támogatja a DS gémeket is, így nyugodtan írhatok rá homebrew-t, mert a 3DS-en tovább él! Sajnos PSP-nél nem folytattam, amit elkezdtem (csak egy demo-ra futotta), mert hát a Vita után a PSP ki fog halni...

Nagyon bízok benne, hogy a 3DS nem fog bedőlni én tisztelem a nintendót, hogy be merte vállalni ezt a 3D-s kijelzőt, they have guts!!! _:-)