• hdo
    #11
    Például sorozatok: 24, American Dad, Babylon 5, Battlestar Galactica, Dexter, Family Guy, Firefly, Futurama, Game of Thrones, House, Nikita, Rome (HBO), Scrubs, Star Trek, Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Supernatural, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, The Big Bang Theory, The Mentalist, True Blood ... és még azt hiszem kihagytam egy tucat másik sorozatot amit még vagy nem töltöttem le, vagy törlöm is az epizódot miután megnéztem.

    De van itt History Channel Superpack, NGC Superpack, meg más doku is.

    Zenék már nem foglalnak ennyit, de a már említett "Aly & Fila - The Future Sound Of Egypt" eddig megjelent részei is több mint 10 gigabájtot foglalnak 192 kilobites mp3 formátumban.

    Játék installom csak olyan van perpill, ami 50 euró alapáron van még steamen is, vagy nem kapható az egyetlen webshopban, ahol hajlandó vagyok dobozos játékot venni. CD Galaxis például bukó, mert legutóbb kalózmásolatot kaptam, amit onnan tudok, hogy nem volt a játékhoz kézikönyv - amiben eredetileg kellett volna a CD kulcsnak nyomtatva lennie - a cetlin szereplő kulcs ami oda volt ragasztva a tok belsejébe az meg már foglalt volt, tehát nem tudtam accountot regisztrálni az online játékhoz!


    @B0nFire:

    http://www.jlist.com/ és társai minden japan-fan számára kötelező oldalak, ráadásul a szállítási költség sem sok ... de még sajnos ők sem tudnak segíteni, ha egy szerző direkt nem foglalkozik kiadókkal, így saját magával szúr ki ha nem érhető el a zene digitális formában!

    Azt meg ha jól megfigyeled, minden alkalommal eredeti másolatról, illetve illegális másolatról beszélek. Nem hiába. Az adatot másolod, az eredeti attól megmarad. A hardver már fizikai eszköz, azt nem lehet lemásolni!