Azt láttam én is, egy röhej volt. Röhögtem is volna rajta, ha nem az egyik kedvenc filmemmel csinálják.
A nagy nyirbálásnak sajnos az Alien sorozatban is vannak hagyományai. A 3. rész, amit Fincher rendezett gyakorlatilag ki lett herélve. Érdemes megvenni a DVD-s rendezői változatot, kb. csak nagyvonalakban azonos a moziban bemutatottal. Rengeteg eltérés van, az egész sokkal darkabb de a szereplők már nem totál sablonos valamik. Visszajön az a motivum, hogy van egy fasz aki kavarja a szart az emberek között (Ash/Burke ugye). Egész új jelenetsorok is vannak benne.
Amúgy a neten olvastam valami szinopszist a forgatókönyvről, amit a cég aztán cáfolt persze, közben félig meg félig megerősítette:). Elég részletesen kidolgozott sztori volt, ezért nem is olvastam inkább el, nem szeretem a spoilert, de szerintem valszeg az lesz a sztori.
Amit elolvastam belőle az kifejezetten érdekesnek tűnt, nem olyan jönnek az élienek, a ragadagagadozók, meg még az űrgolhók és akkor mostaztán. De majd meglátjuk.