Új panzer General
  • MenoMano2000
    #355
    Egyetértek! Végig nyomtam a wehrmacht kampányt, Berlin védelmét 0 db tankal, gyalogsággal +tüzérséggel+messer 262 -el tudtam második nekifutásra abszolválni. Gyalogság összetételében pionir segít gyorsabban beásni illetve volksgrenadierekkel oldottam meg, ők a legjobb városi harcosok.
    Szerintem kell ide páncélos mert sík terepen ők a királyok, gyalogosok város, erőd, hegyvidék itt se mindegy milyen fajta én pionírokkal és grenadierekkel operáltam, kell persze vadász. Így is le lehet hozni a játékot de!!! Nagyon sokat segít a tüzérség és a páncélvadászok a védekezésben, főleg ha a gyors ruszki T tankok megindulnak ezek nélkül nagyon meg tudják egyelni a csapatokat. A taktikai bombázok jól puhítják az ellenséges páncélosokat, nekem van 2-3 légvédelmi ütegem is, nagyon jó szolgálatot tesznek néha páncáltörőként is. A két bazi nagy ágyúra meg vigyázzunk mint a szemünk fényére, nekem nagyon meg tudták könnyíteni az életem. Folyosót vágnak az ellenséges gyűrűn át. a vasúti ágyút meg oda lehet küldeni, ahol nagy a gáz. Mert bizony, van ilyen! :)
    De összegezve pályáról pályára más az ideális csapatösszetétel, és ez jó. Van helye a taktikai érzéknek. aki csak tank vadász kombóval megoldja, hát le a kalappal. Talán basic szinten még ok lehet...