• Papichulo
    #20
    "Nos a "vicces" világnézet tőlem nem idegen."

    Ennek oszinten orulok, de ezek a viccesnek szant eltorzitott brand-ek szerintem egyaltalan nem viccesek. Pedig en is humoros srac vagyok, becsszora! :)

    "fejlesztettem is rá, tehát mondhatjuk ismerem a platformot"

    Amugy attol, hogy fejlesztesz ra, nem feltetlenul ismered jobban a keszuleket, de lehet, hogy ez a te esetedben tenyleg igy van. Nem vonom ketsegbe.

    "Ár-érték arányban több készülék is veri az említett...szerkezetet."

    Erdekes, szerintem pedig az iPhone az egyetlen hasznalhato smartphone. Egy ideje egy munka miatt egy SGS-t hasznalok, de olyan dolgai vannak, hogy el sem hiszem. A csucspont az volt, amikor a stock samsung firmware ugy lefagyott, hogy recovery-bol kellett ujrarakni a teljes OS-t. Nem mondom, hogy rossz, mert amikor tokeletesen mukodik, akkor elegedett vagyok vele. De az utobbi idoben peldaul 6-8 ora alatt teljesen lemerul a keszulek. Most akkor keressem meg, hogy mi fogyasztja az aksit? Nem akarok en beta-tester lenni. Hanszalni akarom a telefont!

    "Az androidról meg annyit, hogy nem kimondottan csípem, mint fejlesztő, és próbálom bottal se piszkálni."

    Maximalisan egyetertek. Eleve engem mar az eclipse-tol is kiraz a hideg, az uj xcode meg nagyon jo lett. Nekem a java sem a szivem csucske, de mondjuk regen az obj-c is az agyamra ment - erdekes design koncepcio volt peldaul a sok kapcsos zarojel - de ezt legalabb megszoktam. A fragmentation meg kozismert remalom android-on.

    "Alapvetően annyi a bajom vele, hogy ellopta a Google a rendszert, és saját márkával látta el, valamint ellopta a Java, mint programnyelv nagy részét, és sajátként hirdeti."

    Ezzel mar nem tudok teljesen azonosulni, de ez legyen az en bajom. Nem akarok vitat kezdemenyezni, ahhoz most tul faradt vagyok.

    "Remélem kielégítő volt a válasz."

    Az erveket ertem, de a megnevezest ("hájpfon", "unrdoid") meg mindig nem talalom viccesnek. Igy jartam... vagy lehet, hogy mar csak oreg vagyok ehhez.