A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Borg

Ez sajnos nem egy élvezhető játékmenet, hogy egy kopár szar pályán mint a lemmingek fel alá rohangászik mindenki, és keresgéli az ellenséget. Nincs egyéni sikerélmény, nincs grafika amire azt mondhatnád hogy legalább ezért körülnézel, és jármű/kasztrendzer szinten sincs semmi újdonság, ami miatt T:A-ból, vagy BF3-ból érdemes lenne átnyergelni.
    Nagyban emlékeztet pl a BF2142 egyhangú, komor, mondhatni gagyi környezetére, meg nyomokban még a régi tribesre is, de ez egyik sem pozitivum.
    Még a netkódot se tudom pozitivumként felhozni, mert ahányszor 1on1-re került sor, mindig lagolt az ellenfelem (vagy én?).

A pályák felépítése sem egyértelmű. Mintha nem lenne art-concept. Sok haszontalan épület, vagy szoba is van, vagy csak én nem jöttem rá mire jók, mert semmi objective nincs bennük. Ha ezek hadi bázisok, akkor szigorúan funkcionális felépítésük kéne legyen, de nem ilyenek... Azt se mondhatod, hogy ezért vagy azért a stratégiailag fontos helyért harcolsz, mert a map csak dombok és völgyek random halmaza.