• dronkZero
    Nekem nem ment el egynek, valahol a felénél abbahagytam, és soha többet rá nem néztem. Elkezdtem én is buszozni, de akkor meg sokat kellett gyalogolni a buszmegállótól/ig, úgyhogy az már nem segített rajtam. Az nekem is felbaszta az agyam, hogy feszt átküldött keresztbe az egész szájbavert térképen. Küldetés felvétele bal alsó sarok, végrehajtani a jobb felsőben kell, a következő küldetést meg a bal felső sarokban lehet felvenni, és a jobb alsó sarokban végrehajtani...hát csinálja ezt, akinek hat anyja van.

Egyébként meg attól is felfordul a gyomrom újabban, hogy miért kell totálisan elkúrni egy ilyen szabadon bejárható mapot? Két kilométeren belülre le van scale-ezve egész Afrika. Sivatag-szavanna-esőerdő-szavanna-sivatag. Mindez két szájbavert kilométeren.
    Inkább lettek volna külön sivatagos, szavannás, meg esőerdős mapok, kisebbek, köztük repülővel(animációban) közlekedés... de nem, be kellett szorítani mindet egy mapra...
    Tudom, nem új trend ez, GTA3 is már ilyen volt, akkor kezdtem el utálni az ilyet.