• donceleger
    Azért hihetetlen mennyire megváltoztatja a közösségi háló az életet! Régebben, mikor még mobil sem volt, mindig meg tudtuk beszélni hogy hol és mikor találkozunk a haverokkal, soha, senki sem volt elfelejtve és mindig össze is jött a dolog. A mobil némiképp megkönnyítette a dolgot, de a személyesség már ekkor kihaló félben volt. Manapság meg már olyanokat hallani, hogy FB-n szervezed meg a születésnapi bulidat! Ezen azért már kiakadtam.
    Nem csak személytelenek ezek az oldalak, de még csak alapozni sem lehet rájuk. Elvégre mindenki olyan információt rak fel, amilyet csak akar, annak nem kötelező valóságosnak lennie.
    És csak a FB-n vagyok fenn, de ha kétszer belépek egy héten akkor lehet sokat mondtam. Sőt, most már gondolkozom az onnan való törlésről, mert múltkor amikor beléptem, akkor azt láttam, hogy egy szex videót osztottam meg, pedig dehogy! Ez nem tudom, hogyan lehetséges, de ha ilyenek vannak, akkor én inkább nem kérek belőle. A Google+ nem tudom, milyen újdonságot fog tudni, de nem is érdekel. Remélem nem kerülök fel rá automatikusan, csak mert gmail-es fiókom van. A Gmail nagyon jó, kár lenne ez miatt elpályázni tőlük!