• asysoft
    Bocs, hogy csak későn reagálok, de nyaraltam:)
    Szerencséd van T előfizetéssel, én 5300-at fizetek net+telefonért (mert ugye így olcsóbb:)), ellenben csak 5 megás, nem is lehet itt kapni gyorsabbat, hiába, tele van öregekkel a ház, itt csak ADSL van (meg a rosszabb Digi)...
    Mobilinternet drágasága meg viszonylagos. Ha azért kell, mert menet közben is el akarsz érni információkat, aligha van szükséged 7 gigás csomagra. Vezetékes net valós alternatívájaként meg nem szabad kezelni, sosem válik azzá (extrém eseteket leszámítva, amikor mondjuk német hegyek között DSL nincs, de LTE/WiMAX torony besugározza a környéket), egy osztott közegen nem lehet garantálni mindenkinek a sebességet, s jelenlegi rendszereknél késleltetés is kérdéses...
    "Márciustól csak 230 megát forgalmaztál?"
    Már 150-el többet. Leginkább e-maileket ellenőrzök/küldök, információt keresek neten (néha "csak úgy" böngészek, mint múlt héten), Google Maps-et használom térképnek (bár van offline megoldás is, de UI miatt alig nyúlok hozzá).
    "Mobilon böngészni egyébként sem nagy élvezet."
    PC-n valóban egyszerűbb (főleg, ha írni is akarsz), de jó böngészővel semmi gond nincs vele. Mobil oldalverziók nem feltétlen rosszak, index pl meglepően használható, míg SG kevésbé volt pár héttel ezelőtt (azóta nem néztem mobilról, csak fórumot, de az asztali verziót).