Nézd, egy tűzharcot fel lehet venni egy szobában, lásd Csupaszpisztoly, amikor a kuka mögül lövöldöztek egymásra. Attól kezdve vágás kérdése az egész.
A reális(abb) tűzharc sem biztos, hogy nagyon látványos, lásd Bombák földjén mesterlövészes jelenet, ami feszültségben miegymásban simán ver minden látványos piropatron ropogtatást.
Gyerekkatonák felvetés stimmel. Csak nem tudom mennyire kell hozzá a bedrogozás, a mondhatni természetes kegyetlenség, illetve az, hogy más gyerekkatonák közösségébe kerüljön az emberke. Mert 1, ha nem ott van, akkor ő automatikusan felveszi a gyermeki szerepet, 2 a felnőttek automatikusan védik. Szinte ugyan az mint csajszik a frontvonalon, az is problémás, mert a faszik azzal vannak elfoglalva, hogy a csajokat istápolják, nem pedig a feladat végrehajtásával. Ez ösztön.
Itt meg a gyerekkatonának nevezet serác talán leginkább a kutyusával van elfoglalva.
Én nem tudom mi hiányzik a filmből, talán csak annyi, hogy a szereplőket, a rendezőt, a vágót akárkit elvigyék egy paintball pályára. Talán akkor szinte automatikusan ráállnának a helyes mozgásra. Mert kb mint elefánt a porcelánbótba mozognak.