• NEXUS6
    Én mindig azt mondom, hogy a legolcsóbb módja a jó filmkészítésnek, ha szereznek egy jó forgatókönyvet, meg mondjuk egy értelmes zeneszerzőt.
    Ennyi. Én sem vagyok oda alapból az ultrabrutál kámpjútörgrefixszért, egy űrhajós filmnél a szükséges minimum persze.
    De egy ilyen pusztába lődörgős filmnél talán a szövegekre, karakterekre, zenére ilyenekre kéne a hangsúlyt helyezni, amikhez ráadásul Spielberg meg ért is. Legalább is elvileg.
    Na ezen a filmen ez marhára nem látszik!

Alapszitu olyan Lost-os szerű, csak éppen Spielberg marhára nem ért az ilyen újmódi rejtelemsorozatfilmekhez.

Az hogy építettek egy 5 emberes marionett bábut és arra költötték a pénzt, ahhoz csak gratulálni tudok, mert annál viszont lehet, hogy olcsóbb lenne mégiscsak a kámpjútör.

Szintén nem sokba kerülne, egy-két normális katonai szakértő. Ma már ott tartunk, hogy ha egy gyenge sorozatban nem lépik le a Brúszli féle sárkány közbelépet, az már gagyi. De nem azért mert az emberek ilyen igénye is megnőtt, hanem csak mert a világ olyan, hogy az utcán rohangálnak olyan srácok, akik kővé ütötték volna a mestert, ha akkor élnek, persze ők is az ő nyomdokain értek erre a szintre. Fegyveres harc dettó. Ugyan pont Spielberg teremtett új korszakot a Ryan közlegénnyel, de ami itt van az 80-as évekbeli retro tűzharc szempontjából, szinte várom hogy mikor gördül elő valamelyik bokorból Kitt és szólal meg a buzis hangján.