• niof
    #16
    Bocs, de nem szeretem, ha lekamionsofőröznek. Bár semmi bajom velük az ég világon, de én sem becsméreltem első hozzászólásomban senkit, kivéve az energiaipari lobby-t, és a telefon-(és alkatrész-)gyártókat, akik nekik dolgoznak(feltehetően). Csupán arra akartam rámutatni, hogy aki sokat használja a készülékét, mint pl én, azoknak szerintem felüdülés egy olyan készülék, amit nem kell a töltő közelében tartani, attól félve, hogy lemerül egy fontos beszélgetés közben. Az elérhetőség biztosított a hosszú üzemidő miatt gazdagon. Ha több proci lesz az újabb telefonokban, ergo többet is fognak fogyasztani. Bár mondjuk franc sem tudja hogy ennek mi értelme, szerintem az üzleti alkalmazások nem követelnek ekkora plusz teljesítményt, és valószínűleg nem is ez a réteg követeli ezt magának, a sznob gémer hülyegyerekek meg vetessenek inkább laptopot meg táblagépet ha jáccani akarnak, mert a telefonok erre amúgyis teljesen alkalmatlanok.
    Volt egyszer egy nagyon frankó kis Blackberry-m, nálam az 2 napot bírt ki, nagyon szerettem, csak a kijelző megoldásával nem voltam megelégedve (Storm 1, aki ismeri tudja miről van szó). Üzleti készüléknek tökéletesen megfelelt. Kíváncsi leszek, amikor majd mindenki a zsebében a töltőjével fog futkosni, hogy a hiper-szuper okostelefonjának 4-5 óránként tudjanak enni adni, akkor hogy fog állni egyesek szája. Szerintem görbén... lefelé.
    Érdemes elolvasni a Mobilaréna tesztjét a Samsung Galaxy S II-ről, hogy bár nagyon szép, nagyon jó, mindenki hasra van esve tőle, de délutánra-estére már enni kér. Ha ezt tovább fokozzák, duplázzák a magok számát, hiába lesz a használatuk optimalizálva, szerintem az üzemidő feleződhet is, akárki akármit mond.