A mai telefonok fo funkcioja a telefonalas mellett az internet elerese, tehat menjen rajta minden webes oldal (meg az indavideo is). Ezt a legtobb modern android-os telefon tudja. (sima flash nelkuli internet mar az ercisson t20-asokon is volt, 11 eve, en anno eloszor az elvirat neztem mobilneten a balaton kozeperol egy hajorol)
"De tényleg legalább az ilyen 150-200ezres telefononnál megoldhatnák hogy aktív nyomogatással is menjen egy hétig, akkora összegnél szerintem beleférne."
Megy, csak a jelenlegi aksi technika miatt egy 10 kilos litium foszfat aksi kell hozza. (lehet kapni adaptert, amivel a kulso aksi osszekotheto a telefonnal)
"Amióta vannak ezek a vacakok, azóta van egy új gyakori feature... a drop call :-)"
Ez inkabb csak az iphone-okra jellemzo. A samsung-okon az operacios rendszer szokta feladni. A sony-ericssonok meg mindig el vannak maradva szoftverileg. A htc-k altalaban jok, de ott meg az aksi az ami nem birja sokaig. Pl. 3D gyorsitassal, 3G-s netkapcsolattal (mmoprg) jo ha ket orat kibir egy telefon, ami azert eleg gyenge. Pedig telefonnak hasznalnalva nemi internet hasznalattal kibir 2 napot is. A masik gond meg a melegedes, mivel az aksiban levo energia nagyobbik resze meg mindig hove alakul, amitol neha 50 fokos is lesz a keszulek fem hatlapja. Mondjuk nem tudom mit lehet kezdeni a hovel, az aktiv hutesen kivul (egy telefonba a hutoventillator meg szerintem durva lenne).