Kinfelejtett / értelmetlen KRESZ táblák
 • Gyocsika
  #58
  "utálom a bringásokat"

  Közlekedem mind autóval, robogóval és biciklivel is... Siralmas a helyzet. Főleg az utóbbi kettőnél.Az autósok egyáltalán nem figyelnek rájuk, és ha nem vagyok figyelmes akkor lehet nem írnám már ezeket a sorokat.
  Tény: egyirányú utcába bicajjal én is bemegyek, senkinek a kedvéért nem fogok hatalmasat kerülni. A legszebb, h ebben az utcában is lakom, és már meg is állítottak egyszer a rendőrök, illetve kérdőre vonták, h nem ismerem e véletlen a kresz szabályokat.
  Talán ha a drága autósok az utca másik felébe nem autóval járnának, hanem kipróbálnák a saját lábukat, vagy vennének egy biciklit lehet megváltozna az ő rálátásuk is, ráadásul sokkal jobb lenne bicajozni is.

  Robogó szintén zenész, minap mentem a városba, balra akartam kanyarodni egy kis utcába. Irányjelző, szépen középre húzódtam, és egy autós hol előzőtt meg? Balról, mikor már majdnem kanyarodtam... Elképesztő, még jó h hátra is néztem többször... Emellett azt vettem még észre, hogyha robogóval vagyok, az autósoknak valamilyen kényszerük lehet, de mindenki megakar előzni. Pedig városban én is tudok 50-el menni.