• DrTre
    Nem szúrtam el semmit, mivel én másokkal ellentétben nem szoktam leszarozni a filmeket, de leginkább semmit sem. Mindennek megvan a maga közönsége. Vannak persze olyan dolgok, amik tényleg szarok, de én pl nem mondom az Avatar-ra, hogy szar, mert mekkora klisés és közhelyes az egész és bárgyú módon akarja az ember fejébe verni a tanulságot. A Transformers igenis látványmozinak készült, és nem kell mentegetni, mert ez nem úgy megy, hogy én azt mondom az új Batman filmekre, hogy márpedig ilyen nem létezik, tehát a film bukott a hihetőségén. Tudom, hogy nem vmi jó példa, de hirtelen ez jutott eszembe. A Transformers csak arra épít, hogy baszott nagy robotok harcolnak egymás ellen és romba döntenek mindent, viszont ezt a lehető leglátványosabban teszik. Persze, hogy bugyuta a történet, mivel egy mese. Nem lehet olyan dolog miatt kritizálni egy filmet, ami eleve nincs benne és nem is akart benne lenni. Sztem aki nem látja azt, hogy ez a film miért készült, arra nem tudok mit mondani. Ez a film nem szar, csak vannak, akiknek nem tetszik és vannak, akik hülyeségeket magyaráznak bele, mert nem veszik észre, hogy nem mindegyik film ugyanarra a dologra épül. Aztán vannak az olyanok, akik képesek ezt az egészet figyelmen kívül hagyni, mert olyan látványban lehet részük, amit egyik film sem tud felmutatni (ez azért nem igaz, van még egy pár, csak nagyon kevés).