• DrTre
    Sikerült teljesen félre értelmezned, amit írtam. Először is, egy hajszálnyit se vagyok felháborodva, csak szimplán megjegyeztem a dolgot, mert így gondolom. Másodszor, én csak annyit mondtam és állítottam a kommentemben, hogy én gazdagabb vagyok egy ilyen élménnyel, mint azok, akik leszarozzák, teljesen mindegy, hogy mi miatt. Nem állítom, hogy csak jó lehet a film, mert nyilván mindenkinek más az ízlése, én csak és kizárólag azt állítottam, hogy azok, akik szerint nincs történet (és egyéb ilyen kifogások), azokat nem is érdekli más, csak az, hogy egy film legyen mély értelmű, mert csak az lehet jó. Van, aki egyszerűen nem szereti az ilyen hatalmas jelenetekkel és látvánnyal dolgozó filmeket, mert ők ilyenek és én miért vitatkoznék velük. Még egyszer mondom, én a sznobok és magam között állítottam egy párhuzamot, miszerint én tudom élvezni, mert hagyom magam, hogy lenyűgözzön az, amiért valójában készült a film, míg ők nem. Ettől én gazdagabb vagyok egy élménnyel, ők meg szegényebbek. Nem érdekel, hogy ki mit állít a filmről, nem érdekel, hogy kinek milyen kifogása van és mitől lehet szar a film, mivel teljesen lényegtelen. Nem abba a vitába akartam belemenni, hogy a "Transformers akkor is egy jó film, mert...", csak megjegyeztem, amit megjegyeztem és hogy kicsit nevetségesnek tartom az olyan "kritikákat", amik teljesen kívül esnek a film céljától, mégis azt hiszik, hogy nekik ettől jobb ízlésük van és örülnek, hogy nem néznek meg egy ilyen filmet. Láttam már elég epikus látványmozit és tudom, hogy miről beszélek.

Sztem még mielőtt belemennénk egy teljesen értelmetlen vitába, fejezzük is be. Senkinek nincs igaza és mégis mindenkinek van. Semmi belemagyarázás nem volt, ez van, én élvezem, mások nem és én csak ennyit állítok, mert csak ez számít.