Itt azzal van a gond, hogy vannak azok az emberek, akik azt hiszik magukról, hogy ínyencek filmek terén, mert ők csak igazán jó, értelmes filmeket néznek és alapból leszaroznak minden mást, ami nekik nem tetszik és akik ezeket megnézik. Én már csak röhögni tudok azon, hogy az első rész óta folyamatosan az megy, hogy ezek az emberek oltják a filmet, hogy ilyen szar, olyan szar, miközben sztem csak arról van szó, hogy sznobok és nem képesek élvezni olyan dolgokat, amik igenis szórakoztatóak, csak már annyira el vannak szállva maguktól az ízlésük miatt, hogy teljesen ignorálják az érzést. A Transformers egy epikus látványmozi. Soha nem volt több és soha nem is lesz, DE soha nem is akart több lenni. Sztem én járok jobban, ha még ezt is tudom élvezni és még azokat is, amiket csak a sznobok. Sajnálom őket, mert nem tudják milyen érzés egy ilyen filmet normálisan megnézni. Én a film közben teljesen visszakerülök a gyerekkoromba a látványtól, az epikus jelenetektől, a nagy robotoktól és én ezek miatt az érzések miatt gazdagabb vagyok, mint azok, akik leszarozzák a filmet, mert "nincs benne történet", meg "ezek jellemtelen karakterek". Megszívtátok, én élvezem.