• B0nFire
    Nekem volt iwiw, myspace és facebook regem is. Miután fél évig nem léptem be, úgy döntöttem, megszüntetem az iwiw fiókomat, majd pár nap után a myspace fiókomat is. Mindenki a facebookra költözött, fölösleges csak azért fenntartani két másik közösségi accot, hogy sose nézzem meg, mi történik rajtuk.

A facebookon sem történik sok érdekes, de mivel én mozgásban akadályozott vagyok, és rendkívül ritkán hagyom el a házat, jó tudni, hogy a haverok éppen mivel foglalkoznak. Ha persze megosztják. Amúgy nem baszogatjuk egymást, nem csetelünk, meg semmi. Jó az, ha van. Keresztanyám Párizsban él, őt is jobbára csak FB-n keresztül lehet elérni. Nem egy IT zseni, szóval más dolgokhoz nem nagyon ért.

Ettől még nem lógok egyfolytában rajta, de elismerem, hogy sok embernek igenis hasznos lehet, hogy idióta alkalmazásokat küldözgetnek egymásnak, vagy esnek áldozatul hasonló hülyeségeknek. Majd megtanulják a saját kárukon, de azért annak van valami oka, hogy az iwiwről hirtelen szinte egyik hónapról a másikra minden ismerősöm átköltözött a FB-ra, anélkül, hogy összebeszéltünk volna.