• runny
    Tisztelt Warner stúdió! Tudom, hogy nem itt kellene üzenni, de nem kívánom még azt a kis fáradtságot sem venni, hogy észbe kapjanak. Természetesen joguk van letiltani a hazai premiereket, még meg sem kell indokolniuk, mert igazából a lényegen nem fog változtatni. A húzásukkal bármit is szerettek volna elérni, sajnos nem sokat fog változtatni. Az alapvető probléma nem a warezzal van, hanem a jövedelmi helyzettel. Ezen pedig bármennyire is erőlködnek, nem fogok tudni semennyit kigazdálkodni mozira. Szóval ha valamilyen csoda okán képesek a warezcsapokat elzárni, akkor is annyi fog történni, hogy legfeljebb nem látom az adott filmeket. Moziba akkor SEM fogok tudni elmenni. Anyagi és erkölcsi vitába pedig nem kívánok senkivel szállni, mert lesznek olyanok akik jobban állnak anyagilag, ők nem fogják látni az én helyzetemet. Én pedig nem látom az övéket.
    Bizonyára lesznek olyanok, akik emiatt a húzás miatt elmennek premierre, de olyan is lesz, aki pontosan emiatt nem tud és így hogy ne késsen le róla, inkább letölti. Így a statisztika tulajdonképpen borítékolhatóan nem, vagy nem jelentős mértékben fog (negatívan) változni. Gratulálok!