Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • TheLostOne
    Nem lehet módjával csinálni, ha már van accom, akkor mindenki ismerheti a kapcsolati hálómat. Azt nincs mód elrejteni, hiába tiltom le hogy ne lássák ismeretlenek az ismerőseimet, ha egyszer másoknak én ott vagyok az ismerősei között, és nekik nincs ez letiltva. Igaz nem olyan egyszerű így, de akkor is megismerhetőek bizonyos kapcsolataim. Meg mondom, akiket nem szívesen jelölnék vissza, azok pont olyan emberek, akik ha meglátnak fent, de nem jelölök vissza, akkor legközelebb 100 méterről anyáznak majd nekem az utcán.

A másik, hogy minden like gomb tárolja, hogy ha megnézted azt az oldalt amin kint van (nem kell megnyomni, elég ha betöltődik). Ha van accod és be vagy jelentkezve akkor ahhoz társítva, ha nincs accod akkor ip-hez társítva.

A legundorítóbb mégis a facebook propagandája, tegnap azon akadtam ki, hogy már valami TV műsorban is "a facebookon az adást követők"-ről volt szó. Egy csomó eddig független szolgáltatásba úgy beépítették a facebookot, hogy nem lehet megkerülni, illetve bizonyos résszolgáltatásokat fb reghez kötnek, vagy csak likeolóknak biztosítanak bizonyos ajánlatokat. Az is szörnyű, hogy mióta van facebook, egyes embereket csak azon keresztül lehet elérni már, személyesen nem teszik tiszteletüket sehol, csak ha fb-n kérik rá őket előzetesen.