• donceleger
    #29
    Nem szeretnék mélyen belemenni ebbe a vitába! Egy cseppet sem érdekel, hogy te mennyire többet tudsz a Symbian rendszerről! Én csak felhasználói szinten értek hozzá, mert én felhasználó vagyok, nekem az a lényeg, hogy jól működjön a telefon.
    Lassúnak meg nem mondanám és ezt tapasztalatból írom, ha nem hiszed, akkor az engem nem érdekel. Nem vagyok elvakult, csak én nem vetem el a Symbiant.
    Pár androidos készüléknél eléggé lassú az elforgatás, és nem mindig érzékeli a tapizást, képek betöltése is hagy némi kívánni valót maga után! Samsung S5230 telóm esetében, Bada rendszerrel, ilyen problémám még nem volt.
    Haver iPhone 3 készüléke pedig az ios rendszerrel hát hogy is mondjam, megnyomtam valamit rajta és kb 5 mp után csinálta meg. Kiderült, meg volt nyitva ez az, amit ugye bezárt, de mégsem, mert nyitva hagyta a teló, hogy állítólag utána gyorsabban el lehessen érni.
    Olyan lassú volt, hogy egy 6 éves telefon gyorsabban kezelte nála a dolgokat. Még hogy nem lassítja a rendszert!
    És mivel ezeket a saját szememmel láttam, így nincs is tovább miről beszélni!
    Én vagyok elfogult? Akkor te mi vagy? Én legalább nem húzom le a sárga földig az androidot, csak azt mondom, hogy a Symbian is képes felvenni a versenyt!
    De az, amit te csinálsz, az inkább elfogultság! Mindenesetre ez engem nem befolyásol, továbbra is kitartok a Symbian mellett és a Bada mellett!