• donceleger
    #10
    Ahogy írtam, ki is próbáltam őket. Azért azzal vitatkoznék, hogy az Bada erősen hajaz az androidra. Most egy Samsung S5230 van nekem, húgomnak meg egy SE X10 mini Pro. Ég és föld a különbség! Az android inkább hajaz az ios-ra.
    Lehet én vagyok maradi, bár szeretem a technikai újdonságokat, de ezek valahogy nem fogtak nem. Pl ilyen dolgok zavarnak, hogy ha egy programot bezársz, azt mégsem teszed meg, mert még fut az alkalmazás és gyengíti az aksit meg a teló sebességét! Ez mi ez? Miért kell még külön belemennem a futó alkalmazásokba és ott egyesével kikapcsolgatni az alkalmazásokat? Értelmetlen hülyeség, vagy nem? És a menü? Nincs is már menü! Minden ott van az asztalon összesűrítve, csoportosítás nélkül! Főleg ios! Persze alakítható, de a kifinomultság nem az erőssége ezeknek.
    Ezek a telók inkább emlékeztetnek engem egy kisebb méretű tábla gépre.
    Ott a nokia Symbian rendszere. Egyszerűbb, kifinomultabb és megmaradt az az érzés, hogy tényleg egy telefont tartok a kezemben.
    Symbian múzeumba való? Most jött ki a 3-as verzió, bár mennyire is nem szereti valaki, ezt azért nem mondhatja el róla.
    És egyébként mit kell tudnia egy telefonnak, hogy szükséges rá egy android rendszer? Mi az, amit Symbiannal nem lehet megcsinálni?
    P990-et nem merted odaadni neki? ugyanaz a rendszer, akkor miért is nem?

    Na mindegy! Én nem bántom az androidot, mert valamit jól csinálnak az biztos, ha ennyi telefonra el tudják adni. Ettől függetlenül én maradok Bada, vagy Symbian felhasználó. Ebből kifolyólag nem sok telefon lehetőségem van, de azért akad pár.
    A köv telóm egy Samsung Wave 2 lesz vagy egy Nokia C7! Szerintem inkább Nokia, mert azon legalább van értelme a gps-nek, hiszen nem kell hozzá net, offline működik.