Nem alázza be, szerintem. A Galaxies nem egy mai játék, tegyük hozzá.
Minden esetre óriási dolog, hogy az SW4-5 erában játszhatsz.
Ezzel szemben az SWTOR, meg a KOTOR nálam ott vérzik el, hogy csúnyán elferdítették a brand stílusát, ami nekem pár tényleg jó húzásától eltekintve iszonyatosan ellenszenves. Az eredeti trilógia érdekel, nem pedig az elkorcsosult, ingeréhes új generációk számára kitalált maszlag.
Az SW színhelyei alapvetően ugyan úgy viselkedik, mint jópár földi város.
Még ha fent a magas luxus fénye vakít, lent a véres nyomor köszönt rád. És ez fel-fel nyúldos, nem menekül előle a "highlife" se. Sőt, minnél jobban belesüllyed...
Elveszett az igazi fílinge ezeknek a játékoknak. Számomra ez már rég nem Star Wars, hanem valami halvány másolat, amit telenyomnak effektekkel, hogy attól szebbnek hasson. Mint a bóvli kínai játékok, amiknek a csomagolásán minimum 10 basic photoshop effect tündököl, hogy a gyerkőcöt elkápráztassa.
Szerintem te is ebbe a csapdába estél.
És szerintem a Mass Effect az új Star Wars. Ott hűek maradtak ezekhez a feltételekhez, és igazán nagy alapot alkottak szvsz.
@ Zolivok husom
A monkot el lehet felejteni. Igazából szükségtelen profession, csak ezt eddig tartott belátni...
Conan-t szerinted hátulról tápolták? Vagy a Hegylakót? Rambót? Bármely ismert és ismeretlen harcost?
Nem. Maguk gondoskodtak róla, mert nem holmi akadályt képző vasládák voltak.
Tudtak magukról gondoskodni. És ez a lényeg. Egy hős ne szoruljon mindenféle jöttment szerzetesre, akik mint ahogy példa volt rá, pl DOA-ban pénzt kér a "szolgálataiért", de a leghülyébb pillanatban leavel, és cseszheti mindenki az egészet.
De ha te ilyen megvédős, gondozós játékos vagy, ott a Guardian, vagy gyakorlatilag bármely más kaszt, és tudsz supportra ráfeküdni, akár másokat is healelni. A lehetőség adott, de nem feltétlen szükséges. És ez baromira jó!