• TommeyIkya
    "Ha még a Win7 ShowDesktop gombját is át lehet pakolni" - Próbáljuk ki, hogy a következő kettő közül melyik a gyorsabb:
    1. A képernyő közepéről odahúzod az egeret a 32x32px-es gombra
    2. A billentyűzeten megnyomod a Windows-gomb+D kombinációt.

Tippelhetek melyik a gyorsabb? Nálam ezért van alapból leszedve az a gomb, feleslegesen nekem ne foglalja a helyet. :)

A másik amit írtál a Home gomb, mintha arra nem lenne szintén gyorsbillentyűt amit megint csak gyorsabb megnyomni: Alt+Home

További Firefox gyorsbillentyűk (angolul)

Ha valamit gyorsan akarok használni, akkor nem állok neki gombokat keresgetni a felületen. :) Szoktam látni, hogy az emberek a másolás beillesztéshez is egérrel kattintgatnak.. a hideg ráz ki tőle. :)

Egyébként én is frissítettem 5-re, amint kidobta, csak a Firebugot kellett újratenni, mert mint azt már írták korábban a telepítő fájljában nem volt benne az 5-ös verzió támogatása, viszont a frissen letölthető azonos verzióéban már igen. Az ilyesmire egyébként is számítani kell és nem akkor kell neki állni új verzióval foglalkozni, amikor éppen fontos, hogy gond nélkül tudjál dolgozni. Ez pont olyan, hogy én se hétköznap munkaidőben állok neki operációs rendszert telepíteni, mert tudom, hogy ugyan csak félóra, de jöhetnek problémák, amiket több óra is lehet megoldani. Lassan már a böngészőben fog futni minden program, úgyhogy erre időt kell hagyni, ki kell próbálni, ha megy rajta minden, akkor kell váltani. :)

A számozás dolga igazából nem érdekes, egyetértek azzal, hogy használni kell nem a számát nézni.
    Akinek pedig azzal van gondja, hogy nem rajzolták újra a designt és nem repked egy égő róka a képernyőn indításnál.. annak még sose volt köze programozáshoz. Szinte mindig van olyan része egy programnak, amin lehet javítani vagy gyorsítani, összefoglaló nevén optimalizálni. Ennek nem feltétlen kell, hogy észrevehető jele legyen, lehet hogy a fejlesztés szempontjából történtek érdekesebb változások - magam is csináltam már ilyet.. ugyanazt csinálta az előző kód is, mint amire kijavítottam, éppen csak negyed annyi sorból áll az új, mert némi rendezéssel és trükkökkel lehetett egyszerűsíteni rajta (és nem olyanra gondolok, hogy kitöröltem szóközöket vagy becsomagoltam, hogy kisebb legyen). :)

Örüljünk neki, hogy haladnak. Személy szerint fejlesztéshez még mindig a Firefoxot tartom a legjobbnak. Átlag felhasználónak a Chrome gyorsabb, az Operát már régóta nem használtam.. a beépített levelezője miatt tetszett, de mivel a több feladó megadását nem támogatta így cseréltem Thunderbirdre és Firefoxra.