• donceleger
    Nekem meg az iPhone bántja a szememet! Ez hozta a cég bevételeinek a felét. Hát ezt el is tudom hinni! Ahány ember elhitte az iPhone-mesét és képesek érte kifizetni ennyit!!! Csak kapkodom a fejem, hogy ez tényleg komoly?
    Árulja már el nekem valaki, mi a franc kerül egy iPhone 4 készülékben 200 eFt-ba??
    Mert szerintem csak az Apple nevet kell megfizetni. De amúgy maga a telefon egy rakás szar. Mondjuk rendkívül jól csinálta az Apple, példa értékű, így kell szart eladni arany áron!
    Ott van pl az LG Optimus 2x, vagy a még jobb Samsung Galaxy S II. Mind a kettő ikermagos processzorral jött, mind a kettő sokkal okosabb mint egy iPhone, gyorsabb, szebb, szvsz mindenben jobb, de fele annyiba kerül! Ráadásul a Samsung kezében ott van a Super Amoled kijelző, aminek nincs párja. Hiába nagyobb az ájfón felbontása, szart sem ér ezzel sem.
    Aztán ott a működése is. Semmi kifinomultság. A készüléken rögtön az egész kijelzőt elfoglaló ikonokkal kell farkasszemet nézni, el sem lehet igazodni rajta. És majdnem mindegyik a netre akar csatlakozni! Aztán megnyitsz egy programot, majd bezárod, de mégsem. Ugyanis a készülék továbbra is megnyitva hagyja a programot, csak éppen gyűjtögeti őket. Így egyesével külön-külön kell mindegyiket bezárni. És ha elfelejted, akkor bizony nagyon lelassul a gép.
    Havernak van egy, azon tudtam kipróbálni ezeket és bizony nagyon nem tetszett a készülék. Tényleg nem értem miért kerül kétszer annyiba, holott a tudása fele akkora. Azt meg végképp nem értem, hogy ezek tudatában miért veszik ennyire??? Szerintem ez egy divat telefon, semmi több.