• sanyicks
    #23
    óó enemy unknownban mekkora volt amikor meglett a psi erősítő, mindenki képzésre akkor kiderült mennyi az alapképesség. A legerősebb képességű emberek vezetéknevét "Psyman"-ra változtattam, onnantól azok semmit nem csináltak csak kontrolloztak az űrhajóból. Volt a másik csapat akik jól lőttek a "Sniper" vezetéknevűek azok fél pályáról kapáslövéssel pofánlőtték az élieneket. A többi meg volt a kutatóember arra az esetre ha oda kell menni ahová a lebegőtank nem fér be, bár sokszor blasterrel kirobbantgattam az űrhajó oldalát hogy beférjen a tank :D

    Aztán meg voltak ilyen psi átjátszóhálózat. Tank látott egy élient, ami fölött átvettem az irányítást, az látott egy másikat amin szintén, és az látott mégegyet amin megint átvettem, így minden körben irányítani tudtam őket, eldobattam a fegyverüket, majd azokkal keresgéltem a többi élient. Ha meg nem volt szükségem rájuk beküldtem őket az én űrhajóm elé, libasorba állítottam őket, majd egy katonával megküldettem a leghátsót automata lövéssel :D vagy bénító bombával intéztem őket ha kellett info.
    Játék elején is mondtam olyan bénán lőnek még a katonáim, hát kapjon mind vállról indítható rakétát, azzal nem kell olyan pontosan lőni :D bevált, igaz hogy minuszolt kicsit a rombolás miatt, da jóval kevesebb embert vesztettem.