Fejlesztői változatok:

Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.

Telepítés:

A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.

Egyéb megjegyzések:

A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.

Firefox támogatás

A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.


SG Tools
 • Jim Morrison
  #2400
  v3.9.13

  - javítva, hogy nem lehetett több embert tiltólistára rakni
  - kevesebb scriptet tölt be, ha kategória oldalon vagyunk (ms gyorsulás)
  - ÚJ FEATURE: A már megnyitott kategória oldalakat, topikokat jelzi főoldalon, kategória és topik nézetben. Alapból be van kapcsolva, menüből kikapcsolható. Emiatt lehet új engedélyt kér majd a bővítmény (tabs)

  Utóbbit nyomogassátok, köszönet KranaZolinak az ötletért
  Jelenleg csak Chrome, ha másnál is jó, megy Operára és Firefoxra is (holnap).