Fejlesztői változatok:

Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.

Telepítés:

A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.

Egyéb megjegyzések:

A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.

Firefox támogatás

A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.


SG Tools
 • KranaZoli #2399
  Hali! Nice! Olyat lehet, hogy pl. topic tetjén, a gombok mellett, stb... kijelezze, hogy melyik topic-ot is olvasom éppen? Magyarázat. Sokszor van, hogy görgetek lefelé, több topic, több fülön és már azt sem tudom, hogy épp melyik topic-ot olvasom. Remélem érhető voltam. (?!)

  Hali!

  Igen, én voltam a "bűnös".
  Gondoltam inkább oda. :) Legyen értékelés ott is.

  Akkor érted amire gondoltam(ok) szerintem. Lehetne olyasmi is mint az új üzenete érkezett, csak vmi subtale formula. De legjobb lenne vagy a funkció gomboknál. vagy oldal tetején egy szürke, pasztell ,ező, szövegrész, sor, stb...

  Üdv, Zoli.

  Na, de ha már írtam ide is.
  Az éjszakai, szemkímélő módot azt nem lelem. Fox-ot használok.
  Stílust azt igen, ami fekete, de elég harsány. Abból egy pár fokkal szürkébb árnyalat lenne jó(jobb) szerintem. Amolyan Dark Reader féle...
  Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2018.12.08. 15:13:17