Fejlesztői változatok:

Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.

Telepítés:

A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.

Egyéb megjegyzések:

A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.

Firefox támogatás

A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.


SG Tools
 • Jim Morrison
  #2390
  v3.9.12

  - Új üzenetek automatikus betöltése újra működik
  - Újraírt 'Info gomb a hozzászólás fejlécében'
  - Gyors beszúrás alfa verzió
  - Apróbb kinézet változtatások (pl. letiltott felhasználók oldal)
  - Fix: overlay válasznál a válasz visszavonható

  - Blokkok átrendezése fórum főoldalon

  ---

  Info gomb a hozzászólás fejlécében teljesen újra lett írva, szerintem sokkal szebb és jobb is. Persze most vettem észre, hogy mindenkit adminnak ír.... de remélhetőleg több hiba nincs benne.
  Üzenetközpont is hamarosan visszakerül, jelenleg a válaszok elmentése valamiért nem akar működni, de egyelőre nem lehet bekapcsolni. Topikokat viszont whitelistre lehet addig is tenni, hogy majd csak be kelljen kapcsolni az üzenetközpontot és megy is.

  Ha valami nagyon nem működik, lehet egy uninstall/install szükséges.

  ---
  chrome és firefox verzió már kint is
  Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.06.20. 13:19:18