mint a férfiak?
-
nem isznak többet,faszság. aki ezt állítja,az nem tud inni. nem tudom ki látott már olyan nőt aki egy éjszaka alatt megiszik 6-7 liter sört. vagy éppen 4-5 liter bort (vagy 6-ot mint apám :_). meg liter vodka meg ilyenek...nők sokkal előbb fejreállnak az alkoholtól,nem bírják annyira,csak hát vannak olyan kis csitrik akik kiszínezik a dolgot,pl hogy "barátnőmmel megittunk egy üveg finlandiát meg egy üveg jagert",ez a valóságban úgy néz ki hogy a finlandia félig volt,felöntötték fantával meg a jager is csak félig volt és felöntötték almalével. és persze egész nap azt itták,úgy még egyedül is megiszom,főleg ha egy egész napom van rá...én azt vettem észre hogy nagyon sok nő túloz,hogy ő ennyit meg annyit ivott. amikor már látom hogy egy nő iszik,hát pl így volt nálunk egy ilyen kis összejövetelen is,a csajt szeszmeraldának becézték,ő meg még büszke is volt rá,aztán én meglepődtem mikor 4 paradicsomos vodka (2,5 cent paradicsomlé,2,5 cent vodka) meg egy kis pezsgő után kifeküdt. ugye mondták hogy huu mennyit iszik meg minden,de ilyenkor még a férfiak is kiszínezik a történetet hogy hatásosnak tűnjön.nem isznak többet a nők,csak sokkal hamarabb be tud rúgni