Tomipapa86#39
Azért a mellébeszélés és a kifogások látom mennek ezerrel. Azért azt mindenki elfelejti, hogy film, zene, és a játék nem létszükségleti tényező mint a kenyér, hanem biza luxuscikk. Nincs pénzed ferrarira akkor ellopod?Nem mert fosol a börtöntől. Nincs pénz új játékra? Letöltöd mert megteheted mindenféle büntetés nélkül. Nagyon hülye példa. Ha egy kiló kenyeret le lehetne tölteni a netről(szépen frissen ropogósan ott teremne csak úgy) szerintetek ki menne el a pékségbe vásárolni? Pedig az csak 250 forint nem 10k...
Szóval azért warezolunk mert megtehetjük büntetlenül és az ingyen vonzóbb mint akár az olcsó.
Mo drága? Igen, és ki a bánat kényszerít arra, hogy itt vásárolj? Az eredeti játékaim nagy része Angliából származik és van ,hogy 5k-t!! spóroltam a megjelenés napján.És gyönyörűen elküldték nekem postán 3-5 munkanap között.
A pénz meg amúgy is sz*r kifogás, mert ismeretség nélkül megmondom, hogy a kommentelők legalább fele dohányzik/sörözik/bulizni jár és érdekes arra jut pénz.Én se mondanék le a sörözésről és szórakozásról holmi játék miatt szóval warezolok is, de legalább beismerem, szégyellem és nem bújok szánalmas kamu kifogások közé mint a nagy többség...