• Komolytalan
    #14
    "A hattertar kepes ra, a hardver kepes ra, csak a szoftver nem... egyszeruen nem ertem miert csak nekem van erre igenyem."
    Nahát, megtaláltál egy piaci rést: hajrá, ne a szádat jártasd, hanem csináld meg a Kindle-gyilkos e-book olvasódat:-D De komolyra fordítva a szót: van Kindlere mindenféle custom firmware, hack, még linux is fut rajta. Azzal biztos jól éreznéd magad nem? :-) Nekem még magyar billentyűzet se kell rá - pedig az is megoldható könnyen -, mert minek?

    Amiket felsoroltál az a felhasználók túlnyomó többségének nem gond. Miért? Mert egy jó e-book olvasónak a következőket kell tudnia:
    1. Tudjon tárolni 2, azaz 2 db könyvet. Több nem kell, mert minden nap számítógép közelébe kerülök, és egy nap 1 könyvnél többet úgyse fogok kiolvasni. Sőt jellemzően több napig olvasok 1 könyvet.
    2. Jegyezze meg hogy hol tartottam, és tudjak a 2 könyv közül választani.
    3. Tudjam rajta kényelmesen olvasni a kiválasztott könyvet (könnyű, hosszú üzemidő, jól olvasható kijelző).
    Oszt jónapot. Persze ettől sokkal többet tud, de nagyrészt a jelen tudása is fölösleges - ez nem okostelefon, hogy spermaszám nyilvántartó is legyen rajta. Nyilván lehetne sokkal-sokkal kényelmesebb UI-t faragni az e-book olvasóknak, nyilván bele lehetne építeni a konvertáló szoftvert, meg lehetne rakni egy asztali procit is, hogy ne 2 óra alatt végezzen 1 konvertálással, mert te nem telepítesz a gépedre (egyébként akkor konvertálj webes szoftverekkel, böngésződ csak van tán). De ha ettől 10eFt-vel többe kerülne, felmelegedne a proci hőtermelésétől, vagy emiatt 3 naponta tölteni kellene, akkor az nem lenne jobb, sőt egyenesen sz.r lenne. Legalábbis nekem, meg a világ nagyobbik, megelégedettebbik felének nem. De neked sem, mert úgyis belekötnél abba is.