Wiki, minden is rajta van: https://pathofexile.fandom.com/wiki/Path_of_Exile_Wiki
Build-ek, Árfolyamok: https://poe.ninja/
Kraftolás: https://www.craftofexile.com/
Kraftolás: https://poedb.tw/us/mod.php
Trade: https://www.pathofexile.com/trade
Napi labyrinth layout-ok, Syndicate, Delve, stb cheat sheet-ek: https://www.poelab.com/
Loot filter: https://www.filterblade.xyz/


Segédprogramok:
Path of Building: https://pathofbuilding.community/
Trade price checker: https://github.com/SnosMe/awakened-poe-trade/
Trade makró: https://github.com/C1rdec/Poe-Lurker/releases
  • Sir Cryalot
    #3490
    Ja igen, AW gem-hez kell "feláldozni" , a Chains of command-hez meg csak EGYSZER áldozol fel, amikor az animate guardiannek odaadod az unique-t . Utána CoC-nél mindig az az unique jön :D durva unique dolgokkal :D

    De a gemnél , az elején nem, mert 70-es szintig nincs Chains of command ( ami egy VÉRTEZET). Akkor azt csinálod hogy nem földön lévő dolgokból csinálod hanem kell mellé egy ethereal knives skill gem is . És azután ottmarad a földön ilyen dobótőr, és az az AW. Utána később ezt elcseréled bladefall skillre azután is ottmarad a földön a dobótőr, ezeket animálod.
    Bladefallnál már annyival bonyolódik a történet hogy tűzsebzést okozol a skillel (+1 added fire damage link) , akkor triggerelsz vele -50% elemental resistet ami úgy helyből 1.5x-es sebzésnek szokott kinézni. Ez muszáj, de könnyű.

    Scionnal jobb az AW mert közel van a kezdőjéhez időtartam meghosszabbító passziv, meg a DODGE is , ami védelem, meg flask dolgok is .

    Nem baj hogy nincs meg a witch kezdőjétől a minion damage meg ilyenek, mert boss-nál be tudod hozni úgy ha rare-kből idézel fegyvert, boss előtt meg nem számít mert úthenger van. Gondolom red mapnál már megint számít, de addigra átspec-elsz ahova akarsz.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.06.01. 10:03:21