Wiki, minden is rajta van: https://pathofexile.fandom.com/wiki/Path_of_Exile_Wiki
Build-ek, Árfolyamok: https://poe.ninja/
Kraftolás: https://www.craftofexile.com/
Kraftolás: https://poedb.tw/us/mod.php
Trade: https://www.pathofexile.com/trade
Napi labyrinth layout-ok, Syndicate, Delve, stb cheat sheet-ek: https://www.poelab.com/
Loot filter: https://www.filterblade.xyz/


Segédprogramok:
Path of Building: https://pathofbuilding.community/
Trade price checker: https://github.com/SnosMe/awakened-poe-trade/
Trade makró: https://github.com/C1rdec/Poe-Lurker/releases
  • Sunrider924
    #3447
    2011 ota jatszok kisebb es nagyobb kihagyasokkal, tisztaban vagyok a pantheonok jelentosegevel. A konkret esetre meg nem tudsz felkeszulni, mert a buildemnek jelenleg tobbet segit a stabil phys dmg reduction mint az esetleges trial master spawnnal a bleeding reduction, minden mas esetre eleg volt a bleedinges flaskam. Semmifele mapozasbeli nehezsegem nincs a builden, nekem kizarolag a kibaszott trial master okoz problemat, mert T14+ a 6ik menet utan kezd eldurvulni es ha nem ugyeltem hogy milyen map beallitasokkal nyomoritom meg magam, akkor konnyen ugy jarok, hogy nincs idom lereagalni semmit, mert a monster attack speed/crit satobbi az ultimatumra is ervenyes, ami a mapon spawnol....
    Ha csak siman mapoznek es kihagynam a trial mastert/legalabb a szar helyeken vagy map affixeknel akkor konkretan zero problemam lenne, csakhogy tul jol adja a currencyt es esetleg ugye ha megis megdoglendusz akkor eshetne akar hateforge is...nem mintha tudnek vele mit kezdeni, ssf-be egesz mas a dolgok erteke mint trade ligaban.

    Lol most esett le mifele 6Lrol beszelsz, a 9ik menet rewardrol, most lattam a screenshoton, nem izgat, rogyasig vagyok 6L cucokkal amik "majd jok lesznek valamire". Csodalkoztam hogy honnan tudod a profilomat amikor nem latszik sehol es nem is adtam meg, de igy mar vilagos hogy te a 9ik round reward 6Lre gondoltal a kepen.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.05.27. 14:15:54