• tibisan
  #94
  lényegtelen hány mag van egy processorban ..ezek a gépek már nem olyanok , mint az előző generáció gépei voltak ( dc , ps2 )..itt már pcszerü a belső felépítése az x360nak is és a ps3nak is..a wii meg dettó az előző xboxra hajaz felépítését tekintve, merevlemez nincs mondjuk benne.
  az előző generáció kiforrott volt, a gépek felépítése , architectúrája a játékokra volt kihegyezve , úgy tervezték meg ezeket a gépeket, hogy az fejlesztöbarát legyen...ezzel a pc-s vonallal nem tudott az xbox-sem anno mit kezdeni, hiába volt akkor a leg majd mindenben , mégis csak akkor csináltak "nagy..értsd exklúziv" játékot , ha csöngette a lóvét a konaminak capcomnak , segának a microsoft...
  a wiinél is ez volt a helyzet mióta fut ..viszont ezt tudta kezelni a nintendó az egyedi játékaival..
  ez hiányzik a mostani x-gépből is ..a sony ezért van versenyben vele az exkluzíz játékoknak köszönhetően..viszont a hasonló felépítés miatt hasonló a multis játékoknak köszönhetően a játékpaletta a két gépen..
  erre az útra szánja a wii-u-t a nintendo..a 3ds viszi a casualos mario vonalat , a wii-u-ra meg jön az eddig megjelent multis hd-s cuccok vegyes palettája..ditr 2006-7 után újra ..vegye meg , aki hiányolta az autós cuccokat wii-ről..
  ez a baj ezzel a géppel most ,mert az jön le , hogy csak azokért a játékokért kéne megvenni ezt a gépet , amik a wii-n nem jeleskedtek..
  aki megszerette , vagy arra gondol , hogy a hadonászós nunchakus irányitás meg fog maradni ezen a gépen lehet csalódni fog nagyot , fel fognak merülni plusz kiadások a géphez, és a party feelinges cuccuk se valószínű hogy tetszeni fognak ezzel a táblás irányitással..