Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • samsung123
    #23
    Fú, hát te el vagy tévedve...bocsi, de sok minden máshogy van, mint ahogy gondolod.
    Először is az "UHD", a következő generációs konzolok nem UHD-sak lesznk, hanem végre tényleg FULLHD-sak, igen mert a mostaniak csak HD-readyre elengedő a teljesítményük(játékok 99%-ban). Sőt a PS3 3d-megjenítéskor azt a maradék élsimítását és 720p felbontását is elveszti, mivel 30-40% romlik a FPS. Azaz, ha pl. PS4-en egy játék 3D-s lesz és FullHd-ban 60fps mellett fut ugyanolyan grafikán mint PS3-on akkor is kb szó szerint 2x vagy még többször erősebbnek kell lennie, mint egy PS3-nak!!! És még nem is említjük azt, hogy szebb grafika és végre normális fizika kellene. És akkor hol beszélünk UHD-ról(4000x1600kb) kb PS5 lesz az, főleg úgy, hogy UDH-s tv nincs is még forgalomban(kb nem is lesz 5évig).

    Magyarán, a köv generációs konzolok nem elsősorban grafikában fognak nagyot előre lépni, hanem felbontásban, 3d-ben, Fix 60fps, fizika(rombolható környezet stb)koplexebb játékmenet(nagyobb map)-ben.
    Itt is csak késöbb lesz grafikai javulás, ahogy egyre jobban kiismerik a next-gen konzolokat, így volt a mostani generációval is. Végül majd itt is az lesz, hogy szebbek lesznek játékok, de akkor csípnek majd le az FPS-ből, aztán a felbontásból, de remélem nem jutunk megint oda, hogy igen szép egy játék, de 30fps és kb 600p, mint pl a Spliter Cell legújabb része
    Így a wiiU simán mardhat 6-7évig piacon, mivel hiába kopik a grafikája, úgyse abban akar erős lenni(csak mostanikhoz képest tűnik jónak)