Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Nagyon sok mindent lehet fejleszteni, sok sok skill van, szinte elvész az ember benne. 80%át még nem is értem, nem is foglalkoztam vele. Aztán ott vannak a különféle harci stílusok amik eleve teljesen más első és másodlagos fegyókat skilleket ad, lehet váltani, megtanulgatni újakat. Rettentő sokk az összes adat infó és lehetőség.
Story az epik volt, olyat tudtam meg amire nem is gondoltam és így már teljesen máshogy hat a szitu ( és ezt nem spojlerezte le a fél internet LOL ). Pedig aztán erősen használom, mert nem egyértelmű minden küldi, így ahelyett h keresem inkább már megnézem mit írnak és úgy megtalálom a dolgokat.
A story küldik után mindig adja az új elérhető dolgokat.
( az viszont megint a fejlesztői faszság, hogy vagy van rajtuk sisak vagy nincs, ha van akkor mindig duma közben is... ha nincs akkor harc közben sincs ( persze mint páncél stat jelen van ). Pedig rettentő jól néznek ki, de duma közben nem látni a fejüket megöli az interakciót.
( az viszont megint a fejlesztői faszság, hogy vagy van rajtuk sisak vagy nincs, ha van akkor mindig duma közben is... ha nincs akkor harc közben sincs ( persze mint páncél stat jelen van ). Pedig rettentő jól néznek ki, de duma közben nem látni a fejüket megöli az interakciót.