• Saccard
    1. Nem mondasz semmi újat mindenki unja:) 2. a holokauszt elszomorító, (gyakran manipulált)de tényekkel alátámasztott esemény 3. Ha jól tudom ezeket amerikai cégek gyártják és alapvetően elsősorban amerikai játékosoknak, ha neked csinálna magyar cég játékot ő sem a román kampányra vesztegetné az idejét hiszen nemhinném hogy a hős dákó románokkal bárki szeretne lenni:) így viszont több idő jut a kampányrész részletesebb kidolgozására.

Személyszerint nekem nem jött be egyébként a BIA. Tényleg kéne egy jó FPS és főleg olyan ahol ráznak a fegyverek és nem agyon stuffolt nemtom milyen radaros atomtechnológiés fegyverekkel vagy mértani pontosságú machinegunokkal kell lőni. A supersoldier perkekről ami mostanában nagyon divatossá vált már ne is beszéljünk:)

OFF: nekem mégjobban hiányzik már végre egy jó build up and eliminate them RTS ahol a taktika legalább annyira számít mint a gazdaság jó irányítása az ellenfél elleni jó ellenszer, a dimanikusan változó harc stbstb... mostanában mindent annyira leegyszerűsítenek:( nekem a legutóbbi jó rts élmény a LOTR:BFME2 volt,bár az is túl egyszerű. Red alert 3 rövid idejű kikapcsolódás.