Papichulo#93
"Kiveve nyilvan a /system-ben turkalo alkalmazasokat."
Tehat afelett sincs teljes ellenorzesed, csak a te arbitralis rendszeredben ez mar eleg a szabadsaghoz. Szamomra az iPhone altali korlatozasok is alatta vannak az ingerkuszobomnek, nekem az is eleg szabad, bar a jailbreak az megvolt :)
"ezt ne lehessen megkerulni semmilyen "legalis" uton."
Bummer, a jailbreak az legalis. De ismetlem, az emberek nagyresze nem lamental az ebbol fakado elegtelen szamu alkalmazas miatt.
"En nem akarom, hogy szive joga legyen, torvenyben tiltanam be."
Szoval az egyik oldalon kritizalod a diktatorikus lepest, a masik oldalrol meg te is ezzel akarsz elni... nem vagy te egy kicsit hipokrata? :)
"Egy Nexus One-t hasznalok. Ami egyedul nem tetszik benne, az egy Amazon.mp3 nevu alkalmazas, amit csak roottal lehet leszedni, mert az alaprendszer resze."
Nekem az iPhone-ban minden tetszik. De most pont egy SGS-t hasznalok es abban is, bar ezzel mar tobb gondom volt, mint az iPhone-nal. Telefon meghal, bootolni nem lehet, ujra kell rakni az OS-t. Plusz a recsego muanyag sem tetszik. Ja es az akkuido. Az iPhone-t jobban szeretem hasznalni, de fundamentalisan egyikkel sincs bajom, mindenre megtalalok mindent. De elismerem, hogy van amiben az Android jobb.
Viszont tud ilyet az Android: http://www.youtube.com/watch?v=LAhP-yLJJ9s ?