• Papichulo
    "Rengeteget fel tudok sorolni ha kell. :)"

Ahogy mar eddig is megtetted? :)

"Egy alkalmazas kitiltasa nem design decision. De tok mindegy minek nevezzuk. A felhasznalotol elvesznek valamit ezert rossz."

Ok, akkor peldaul mi a velemenyed a DUI checkpoint applikaciok eltavolitasarol? Vegulis a felhasznalotol elvesznek valamit... Es akkor direkt nem mentem bele a szelsosegesen rasszista, sexista, stb... alkalmazasokba, melyektol megint szegenyebb lesz a platform... bizonyos aberalt embereknek.

"Mondj ilyeneket es akkor megbeszelhetjuk azokat is."

Most nem menjunk bele listak elemezgetesebe, te is tudod, hogy mirol van szo!
    Paran mar amugy is osszefoglaltak:
    http://www.menorcapublicidad.com/2011/05/23/why-you-desire-to-root-your-android-jailbreaking-the-android-can-be-a-must/

De elmondom, hogy en miert csinaltam:
    Nem kell varnom, hogy a gyarto v. szolgaltato kiadjon firmware update-et -> CyanogenMod
    Droidwall
    Adree.
    Titanium Backup.
    Clockworkmod.

Ezeket miert nem tudom alapbol megtenni? Most akkor en is harcoljak ezekert, mint te a flash-ert?

"Attol meg hogy nem veszi eszre a korlatozas ott van."

Amint irtam Android-on is van korlatozas, csak az teged nem zavar. A 100+ millio iOS usert, meg annak a korlatozasai nem zavarjak. Mit nehez megerteni ezen? :)

"Igen ezt akarom. Mindnki a sajat ertekrendjeben hisz, nem? :)"

Nem mindenki, de most hagyjuk a szubserviens egyedeket. Viszont nem mindenki koveteli meg, hogy az o ertekrendje alljon mindenek felett es az legyen az univerzalis standard, ahogy te kivansz harcolni a sajatodert: "En nem akarom, hogy szive joga legyen, torvenyben tiltanam be."