World of Warplanes
  • Darun
    Eleve rakéta nem sok gépen van. Alacsony tierben nem is tudom hogy az oroszokon kivül van e még valamilyen gép, ami tud rakétát vinni (T4 és alatta). Prém gépek közül pl a LaGG-3 (4) rakétát is tud vinni, jó a fegyverzete és viszonylag gyors is. Én a rakétás küldiket inkább T2/3/4-ben szoktam csinálgatni. Ott a bot attackerekre megyek rá, elég nagy és lomha célpontok. A két tech tree I-16 erre megfelelő.
    Én anno az angol nehéz ágat is úgy húztam ki, hogy attackernek használtam őket. T5-től van rajtuk rakéta, A T4-esnek meg bombatere van (tehát a bombák nem csökkentik a sebességet). A németeknél T6-tól van csak rakéta, erősebb mint más nemzeteké, de csak 2-t tud vinni. Én eleve a Fokkereket se szeretem, nincs sok tapasztalatom velük. De T4 felett pl az oroszokra se rakok rakétát. 2.0 óta nem is sok értelmét látom, a bombázók/attackerek úgy is kiszednek mindent, és a multirole-ok nagyon lassan töltik vissza a függesztményeket.
    Az amcsiknál és a németeknél amúgy is a multirole-ok fő erőssége a sebesség, a rakéták meg pont ezt csökkentik.

Prém gépek közül ami még használható: A6M3 (exp), SE 100, Bf-110 C6, Me 209 (V4)
    Ezek vannak a tech tree-s prémek közül. De ahogy végignéztem őket, játszhatatlanul szar gép nincs, bár a 2PA-t nem nagyon ajánlom. Átlagos sebesség, szar fordulékonyság, cserébe van egy T5-ben teljesen useless farlövészed. Mivel az amcsiknál csak a bombázókon van lövés, erre nem lesz semmi szükséged. A low tier prémek közül még az F11C-2-t se ajánlom, az is hulladék.
    Egyébként karácsonykor minden tech tree gold gép féláron szokott lenni. De néha vannak évközi akciók is.