World of Warplanes
  • Darun
    Az alaplőszer "ingyen" van (valójában gondolom az is benne van a szerviz költségben). Az univerzális lőszer kapható kreditért. Nincs számszerüsitve hogy mekkora eséllyel gyújt, bár azt nem is néztem meg, hogy az adatoknál mutatja e, ha már felraktam. A bombákat pl csak ott mutatja. Majd ma kipróbálom, ha nem felejtem el.
    Van még aranyért a nagyobb krites meg asszem a frag lőszer. Ezek ilyen "minden lövés kritel/gyújt", gondolom én. Ezeket am lehet bontani konténerből, meg néha eventes küldikkel is szerezhetőek, mert mindegyikből van egy csomó. Bár néha akciósan is lehet venni, ha eventes küldihez fontos a jó teljesitmény, érdemes őket felrakni, én nagyon ritkán használom őket.

Nem tudom hogy tokent lehet e venni, még soha nem próbáltam. A modul "kalibrálás" pl tényleg egy borzalmas lehúzás a WG részéről. Már csak azért is, mert a működésére hamar rá lehet jönni, de nem mindegy, hogy csinálod. Tutorial nincs és mivel kevesen játszanak, a wiki sem tud szinte semmi hasznosat.

Jah, az hogy valakinek specialized gépe van, akár OP is, nem jelenti azt, hogy tud is vele játszani. Tegnap nagyon sok bukó csatám volt, ilyen: bemegyek T4-es elit bombázóval a T5-ös csatába, toronymagasan első leszek, a T5-ös spec heavy meg utolsó előtti helyen végez. Mondjuk ez alacsonyabb szinten kb minden csatára igaz, magas szinten is sok ilyen van, de azért még sem olyan gyakori mint mondjuk T6 alatt. Azzal viszont nem fogsz tudni mit kezdeni, hogy az eventes gépek tényleg totál OP-k. A P-61-es heavy lefordulja a vadászokat, a B-29 meg simán bedarál akárkit, van hogy 4-5 killem is van a csata végére, sőt, volt már olyan hogy top 3 repcsi sebző voltam vele. A baj igazából nem is az, hogy attól függ a csata kimenetele, hogy kinél van a jobb profi játékos, mert ahogy néztem, az MM úgy osztja el a játékosokat hogy berak a totál noobok közé, ellenfélnek meg berakja az összes pro-t, meg kapnak egy kezdőt. És már el is dőlt a meccs sorsa. Volt olyan 6v6 meccs, hogy az ellenfélnél csak special gépek voltak, persze mindegyik több ezer csatás játékos (direkt megnéztem), nálunk meg voltunk ketten elit géppel, a többieknek meg még elit sem volt. És persze náluk 4 top tier, 2 bottom, nálunk meg forditva. És hiába van csak 1 tier különbség a csatában, gyakorlatilag a bottom tier, fullstock gépnek semmi esélye nincs egy top tier special gép ellen.