World of Warplanes
  • Darun
    Bombázónak lenni ritkán izgalmas dolog. Főleg aki nagyon magasról csinálja. (RB-17-el szoktam kb 400 méterről bombázni, az mondjuk vicces xD ) Néha esetleg felmerészkedik 1-1 heavy, vagy magassági vadász, hogy bepróbálkozzon, de azért ez annyira nem jellemző. Főleg ilyen kis tierben. Én inkább alacsonyabban szoktam repkedni, egyrészt pontosabbak a bombák, másrészt a Special-hoz kéne rear gunneres lelövés. Az attackerek rear gunnerje után azt gondoltam, egy nagyobb bombázó, ami tele van aggatva védőfegyverzettel, biztos veszélyes lesz majd. De egy sima vadász ha full HP-n van, simán lelő. Vannak azért vicces bombázók is, pl az amcsiknál az A-26, aminek az orrába nem kevés fegyverzet van pakolva, a védőfegyverzete is igen jó. Lőttem már le vele forduló harcban heavy-t, illetve jól lehet vele vadászgatni ellenséges bombázókra, A Blenheim is vicces, mert a tornya előre is forog, volt már olyan, hogy egy másik Blenheimet üldöztem és a tornyaink egymásra lövöldöztek. Vannak azért mókás szituk.