World of Warplanes
  • Darun
    A franciáknak az attackereük is jó (T8-as prém gép), bár igazából ezen a T7-8-as szinten komoly attacker fegyverzettel csak az oroszok rendelkeznek (Az IL-20 eszméletlen brutál tud lenni) a többi inkább attacker vadász, illetveazokkal még egyéb óvatlan, alacsonyra szálló vadászokkal/heavykkel is el lehet bánni. Ha jól rémlik az első csatám a kinai IL-10-el 7 killel végződött. A Beu feletti heavyk nem tudom most mennyire alkalmasak attackernek, a 2.0 óta kicsit nehezebb elbánni a földi célokkal, ha pedig nem vagy top tier, akkor pár pillanat alatt képes leszedni a légvédelem, még akkor is, ha attacker vagy, de a bombázókkal is csúnyán el tudnak bánni. A foglalási pontok felett köröző defense aircraftok leosztását sem teljesen értem. Általában a csapat szintje alatti gépek vannak, de pont tegnap láttam egy T1-2-es csatát, amiben Di-6-osok védték a légteret. Ami ugye T3 és ráadásul ahhoz képest hogy van rajta rear gunner, még baromi fordulékony is.
    A Beut én is ajánlom, hogy tartsd meg, egyrészt nagyon op gép, másrészt eventekhez és küldikhez is nagyon jól lehet használni.