• kryst
    Nem tudom, de ha ez esetleg megvalósul akkor ezek elgondolkodtak azon, hogy mekkora terhet ró majd a mobil cégekre ez az egész felhő rendszer? Még manapság is elég gyenge az egész mobilnet, most is alig bírják szolgáltatni amit meghirdetnek sebességet, nem ha minden felhőbe megy majd. Mert ha itt mindenki Stremelni fogja a zenét, videót, vagy bármit, és ez 70%-ba tuti valamiféle mobil eszközről fog menni, akkor itt nem hogy felhő, nem lesz, de net sem. Nagyon kíváncsi leszek, ha majd valaki egy mp3-at akar majd így hallgatni, aztán össze vissza akadozik majd, mit fog hozzászólni. Mellesleg nem tudom igazából hogy miért nyomja mindenki ezt a felhő rendszert, mert már ezeréve van online tárhely ahová fel lehet tölteni bármit. Csak most a felhő az trendibb név neki. Vannak előnye is kivétel nélkül, de egyenlőre több a negatívum mint a pozitívuma. Másik meg hogy mitől jó az, ha valaki streamen keresztül hallgatja a zenét egy lejátszón, mikor egy 16GB-os mem manapság fillérekért lehet kapni. Én ezekben az online szolgáltatásokba nem igazán bízok, mert ha beüt valami tényleg repül minden a levegőbe. Backup-ra jó tényleg, de kell egy rendes mentés is a gépen, mellette.