• Balumann
    #68
    Nálam érdekes volt, amíg Ati x1950 pro videókártya volta gépemben, a telepítő menüje valamiért kb. 5 perc semmittevés után jött csak be (természetesen tiszta bootolt telepítés), később is be kellett töltenem többször a boot visszaállítása miatt, persze ez nem a Windows hibája, hanem a linux próbálkozásoké.
    Amióta a GT240 -es videókártya van (azóta is kellett már 2x kb. betöltenem a boot repair miatt) azóta pár mp alatt bejön.

    Windows 7 egyébként szerintem is messze jobb a korábbiaknál, megfelelő gépen (legalább 2 magos, és 2 giga memória mellett) gyorsabban és stabilabban is működik, hatékonyabban kezeli az erőforrásokat, és sokkal kevesebb random probléma is van xp-hez képest, gyakorlatilag nem volt olyan, hogy föltettem egy szoftvert, és nem működött volna rendesen, pedig használok párezret.

    Engem most csak egy dolog zavar így, hogy így kicsit több mint másfél év után miért foglal le a rendszer 34 gigát, mindezt úgy, hogy a program files gyakorlatilag tök üres, virtuális memória többi partícióra szétosztva (c-n kikapcsolva), temp szintén áthelyezve, stb.. Ebből persze jónéhány százalék nyilván a programoknak a szemete, mert jónéhány program szereti oda helyezni a fájljait, mintha más is használná, de azért akkoris.